Η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο
Η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
28|06|2022 15:35
SHARE
ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο σε μια βραδινή εμφάνιση στο Μουσείο Ακρόπολης


Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπικό Δείπνο–Gala στο Μουσείο Ακρόπολης. Μια βραδιά με αφορμή τη συναυλία Desmond Child Rocks the Parthenon στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την υποστήριξη του του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Desmond Child εκτός από ιδιοφυής καλλιτέχνης είναι και ένας ανιδιοτελής φιλέλληνας. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Των Γλυπτών που όλοι οι Έλληνες αλλά και ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης περιμένουν να τα δουν να συναντούν τα αποκομμένα «αδέλφια» τους στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Στο δείπνο παρευρέθηκε και η Μιμή Ντενίση, η οποία συνοδευόταν από τον Σωτήρη Πολύζο. Η Ελληνίδα ηθοποιός φορούσε ένα πολύ κομψό μοβ midi φόρεμα, που της χάριζε κίνηση και ρετρό αέρα, το οποίο συνδύασε με χρυσές γόβες. Δίπλα, ο Σωτήρης Πολύζος ήταν επίσης πολύ κομψός στο μπλε κοστούμι του.

Η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο
NDP Photo Agency

O Σωτήρης Πολύζος διατηρεί άψογες σχέσεις με την Μιμή Ντενίση και την κόρη της, Μαριτίνα, και είναι πάντα στο πλευρό τους: στα γενέθλιά τους, στα πάρτι της Πρωτοχρονιάς, στην αποφοίτηση της Μαριτίνας κλπ.

Ο Σωτήρης Πολύζος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο Πρωινο: «Με την Μαριτίνα είναι πολλά χρόνια που κρατά αυτή η σχέση. Όταν μπήκα στη ζωή της ήταν 5-6 ετών. Οπότε καταλαβαίνετε πόσα πολλά και ωραία χρόνια ήταν αυτά. Και με τη Μαριτίνα και με τη Μιμή είναι μια σχέση βαθιάς αγάπης, δεν είναι επιδερμική για να ξεφτίσει με το χρόνο. Κάποιες σχέσεις έχουν φθορά, κάποιες που στηρίζονται στη βαθιά αγάπη μένουν αναλλοίωτες, μπορεί και να ενισχύονται».

SHARE