Μίνα Χειμώνα
Μίνα Χειμώνα/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μίνα Χειμώνα: Mε την αδελφή της στην θεατρική της πρεμιέρα


Η Μίνα Χειμώνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως η αδελφή του ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη, Ηλέκτρα, στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή».

Η ηθοποιός είχε πρόσφατα επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση «Για το καλό σου» στην οποία συμμετέχει στο θέατρο Αltera Pars. Μαζί της συμμετέχουν Βλάσης Πασιούδης, Δημήτρης Ζέρβας, Αγγελική Κοντού και Παύλος Εμμανουηλίδης.

Οσο για την θεατρική παράσταση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το έργο του νεαρού Ιταλού συγγραφέα και σκηνοθέτη Pier Lorenzo Pisano «Για το καλό σου», σε μετάφραση από τα ιταλικά και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου.

Γραμμένο μόλις το 2017, το έργο έχει βραβευτεί ως το καλύτερο  θεατρικό έργο  στο σημαντικότερο διαγωνισμό της Ιταλίας, τα βραβεία Riccione (κατηγορία Pier Vittorio Τondelli), ενώ παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας, έχει διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία στις θεατρικές σκηνές και τα διεθνή φεστιβάλ της Ευρώπης. 

Η Μίνα Χειμώνα φωτογραφήθηκε στο τέλος της παράστασης μαζί με συναδέλφους, αλλά και με την αδελφή της, η οποία την απόλαυσε πάνω στη σκηνή.

Μίνα Χειμώνα: Σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού από το «Καλημέρα Ζωή» με την αδελφή της
Μίνα Χειμώνα-Κατερίνα Μαραγκουδάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Οπως θα δείτε κι εσείς στην παρακάτω φωτογραφία η Μίνα Χειμώνα μοιάζει αρκετά με την αδελφή της.

Μίνα Χειμώνα: Σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού από το «Καλημέρα Ζωή» με την αδελφή της
Μίνα Χειμώνα με την αδερφή της/Φωτογραφία: NDP photo agency
Μίνα Χειμώνα: Mε την αδελφή της στην θεατρική της πρεμιέρα
Νέλλη Γκίνη-Μίνα Χειμώνα/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE