Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Χαβάης
Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Χαβάης/Φωτογραφία: Twitter/barackobama
ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ

Μισέλ Ομπάμα: Η φωτό με τον Μπαράκ με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το γλυκό μήνυμα για τα γενέθλιά της


Τα 59α γενέθλιά της γιόρτασε η Μισέλ Ομπάμα.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχτηκε το πιο γλυκό μήνυμα από τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα.

«Χρόνια σου πολλά Μισέλ Ομπάμα. Κάνεις την κάθε μέρα ακόμα πιο φωτεινή και με κάποιο τρόπο συνεχίζεις να δείχνεις καλύτερη» σημείωσε ο Μπαράκ Ομπάμα στο προφίλ του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία τους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι να απολαμβάνει αγκαλιασμένο το ηλιοβασίλεμα. Φυσικά η φωτογραφία ενθουσίασε τους 35.7 εκατομμύρια followers του Μπαράκ Ομπάμα και οι περισσότεροι έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους για τα γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα, η οποία έγινε 59 ετών στις 17 Ιανουαρίου.

Μισέλ Ομπάμα: Η φωτό με τον Μπαράκ με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το γλυκό μήνυμα για τα γενέθλιά της

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε μία δημόσια επίδειξη θαυμασμού και αγάπης, ευχήθηκε στη σύζυγό του, Μισέλ, για τα 59α γενέθλιά της.

Ο Ομπάμα μια τρυφερή φωτογραφία με τη Μισέλ, όπου την αγκαλιάζει και μαζί κοιτούν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Η Μισέλ Ομπάμα στο βιβλίο της «Becoming», είχε αποκαλύψει τι ήταν εκείνο που την έκανε να ερωτευτεί τον σύζυγό της. «Μου είπε, "Είσαι τρελή, πρέπει να βγούμε. Μου αρέσεις, σου αρέσω". Αυτό λατρεύω σε αυτόν, είναι πολύ ευθύς», είχε πει η Μισέλ. Όσο για το πρώτο ραντεβού τους, η Μισέλ είπε πως ο Μπαράκ ήταν πολύ τρυφερός και έκανε την κίνηση να την φιλήσει ενώ ήταν έξω για παγωτό. «Απλώς έγειρε για ένα φιλί. Και αυτό ήταν. Καταλαβαίνετε, από εκείνο το φιλί και μετά ήρθε η αγάπη. Και ήταν ο άντρας μου», είχε πει η ίδια.

SHARE