Ο Γιώργος Χρανιώτης με πορτοκαλί πουκάμισο στον καναπέ
Throwback/ Φωτογραφία: Instagram/ @chraniotis_giorgos_official
22|10|2020 10:04
SHARE
FLASHBACK

Στην παιδική φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη όλοι κοιτάζουν την πανέμορφη μητέρα του


Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε μια παιδική φωτογραφία του και όλοι κοιτάζουν την πανέμορφη μητέρα του.

Πριν από λίγες μέρες, η μητέρα του Γιώργου Χρανιώτη είχε τα γενέθλιά της και ο ίδιος τίμησε την ιδίαίτερη αυτή μέρα, δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία από το παρελθόν. Στο throwback post, βλέπουμε τον ηθοποιό σε παιδική ηλικία, μαζί με την πανέμορφη μητέρα του, η οποία τον κρατά αγκαλιά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Γιώργος Χρανιώτης εκφράζει τη μεγάλη αγάπη και τη αδυναμία που έχει στη μητέρα του, Αγγελική.

«Γιορτάζεις σήμερα μαμά και πολύ καλά κάνεις, γιατί σου αξίζει να γιορτάζεις. Έχεις γενέθλια και μεγαλώνεις όμορφα και με υγεία σωματική και ψυχική. Έγινες γιαγιά και σου πάει. Χορεύεις τον χορό των μεγάλων μητέρων με χάρη και διονυσιασμό, με διαφορετική σοφία αλλά και όρεξη. Μείνε έτσι, κράτα γερά την υπέροχη τρέλα σου, συνέχισε να χορεύεις, να διαβάζεις, να ταξιδεύεις, να μαγεύεις και να μαγεύεσαι, γιατί σε χρειαζόμαστε, σε αγαπάμε και σε θέλουμε δίπλα μας. Κι όπως με κρατάς αγκαλιά στην εικονιζόμενη φωτό, θέλω να σε κρατάω και γω. Μείνε όμορφη, μέσα κι έξω. Για σένα και για μας. Όλους εμάς» έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτη στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας.

Η ανάρτηση ενθουσίασε τους followers του ηθοποιού και συγκέντρωσε πολλά like και σχόλια.

Η μητέρα του Γιώργου Χρανιώτη παραμένει μια πολύ όμορφη κυρία. Δείτε την παρακάτω στην πρεμιέρα της παράστασης «Δέκα διάλογοι για το Σεξ» πριν από έναν χρόνο.

SHARE