Η Μόνικα Μπελούτσι με την κόρη της Λεόνι Κασέλ
Φωτογραφία: Splash
ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Η κομψή εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι στο αεροδρόμιο με τις κόρες της


Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Μόνικα Μπελούτσι στο αεροδρόμιο του Μιλάνου μαζί με τις δύο κόρες της, Ντέβα και Λεόνι Κασέλ.

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, την Ντέβα και τη Λεόνι. Μάλιστα, η πρωτότοκη κόρη της, όπως φαίνεται, θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της στον χώρο της μόδας.

Ήδη η 16χρονη Ντέβα έχει πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ το χειμώνα που μας πέρασε έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο γαλλικό Elle.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Μόνικα Μπελούτσι στο αεροδρόμιο Μαλπένσα, στο Μιλάνο μαζί με τις δύο κόρες της.

Η ηθοποιός ακόμα και με ένα απλό outfit είναι ιδιαίτερα κομψή. Η ίδια επέλεξε να φορέσει τζιν παντελόνι, μαύρο t-shirt και μαύρο πουκάμισο, ενώ δίπλα της είχε συνεχώς τη μικρότερη κόρη της. Η Λεόνι Κασέλ φόρεσε ένα τζιν και ένα γκρι t-shirt, ένα outfit κατάλληλο για την ηλικία της.

Μόνικα Μπελούτσι Λεόνι Κασέλ
Η Μόνικα Μπελούτσι με τη Λεονί/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
Η Μόνικα Μπελούτσι με τη Λεονί/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες η Λεόνι κρατάει τη μαμά της και δεν την αποχωρίζεται στιγμή. Αντίθετα, η Ντέβα Κασέλ προχώρησε μόνη της κρύβοντας με τα χέρια το πρόσωπο της.

Η Ντέβα Kασέλ/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image

Η Ντέβα επέλεξε για τη πτήση με το αεροπλάνο να βάλει ένα total white outfit με παντελόνι, top και έριξε από πάνω μια γκρι φούτερ.

Η Μόνικα Μπελούτσι με τη Λεονί/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μόνικα Μπελούτσι θα υποδυθεί τη «Μαρία Κάλλας» στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ηρώδειο.

SHARE