Επική φωτογραφία
Επική φωτογραφία /Linkedin/ David Kuhl, J.D.
DADDY COOL

Μπαμπάς δείχνει πώς είναι να δουλεύεις στο σπίτι όταν έχεις παιδιά -Η απίθανη φωτογραφία που έγινε viral


Ένας μπαμπάς μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία στο Linkedin του για να δείξει πώς είναι να δουλεύεις στο σπίτι, όταν βρίσκονται εκεί και τα παιδιά σου.

Ο David Kuhl, J.D., που είναι Chief Human Resource Officer, ανέβασε στο επαγγελματικό του προφίλ μια φωτογραφία που είναι ξεκαρδιστική και από τότε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον άνδρα να είναι στο γραφείο του και να κάνει meeting ενώ στην πόρτα έχει κολλήσει μερικά προειδοποιητικά μηνύματα προς τα παιδιά του.

«Ο μπαμπάς είναι σε meeting. Μην μπείτε (ή θα χάσετε τον χρόνο στην οθόνη για 2 μέρες). Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας: Όχι. Αν δεν αιμορραγείς, είναι μια χαρά, κομμάτι φρούτου, στο πλυντήριο, ρωτήστε τη μαμά!», έγραφε σε ένα μεγάλο χαρτόνι κολλημένο στην πόρτα.

Όμως από ό,τι φαίνεται τα παιδιά του δεν τον άκουσαν, καθώς τα βλέπουμε να έχουν ανοίξει την πόρτα και να μπαίνουν σιγά σιγά στο δωμάτιο.

Το post έχει χιλιάδες likes, σχόλια και αναδημοσιεύσεις με πολλούς γονείς να ταυτίζονται μαζί του, για το πώς είναι η ζωή στην καραντίνα.

μπαμπάς σπίτι με παιδιά
Linkedin/David Kuhl, J.D.

Η φωτογραφία πάντως είναι ευχάριστη και κάνει το κλίμα το ανάλαφρο.

SHARE