μπαμπάς ράβει ρούχα για την κόρη του
Φωτογραφία: Instagram/ @daddydressedmebymg
DADDY DRESSED ME

Μπαμπάς έμαθε να ράβει μόνος του και φτιάχνει τα πιο στιλάτα ρούχα για την κόρη του


Ο Μάικλ Γκάρντνερ έψαχνε ήθελε να κάνει την κόρη του να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και πιο χαρούμενη και τότε ανακάλυψε τη ραπτική

Ο ίδιος είναι 36 ετών και αυτοδίδακτος, καθώς ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του πώς να φτιάχνει και να μεταποιεί ρούχα το 2014, σαν έναν τρόπο για περάσει δημιουργικό χρόνο με την κόρη του, Άβα, η οποία τότε ήταν μόλις τριών ετών.

Άρχισε να μεταμορφώνει second-hand γυναικεία ρούχα σε παιδικά ρούχα για την κόρη του και όταν είδε ότι το χέρι του «πιάνει» δημιούργησε το blog του, που λέγεται Daddy Dressed Me.

«Η αποστολή μου είναι να βοηθήσω την Άβα να χτίσει την αυτοπεποίθησή της και να πιστέψει στον εαυτό της και τις ικανότητές της. Εγώ ράβω τα ρούχα και η Άβα είναι το μοντέλο. Έμαθα κάνοντας πολλές δοκιμές και πολλά λάθη, είδα πολλά tutorials στο YouTube και το Pinterest και απλώς ξεκίνησα να δημιουργώ» διαβάζουμε στο blog του.

Όπως αναφέρει το Bored Panda, ο Μάικλ έχει ήδη δημιουργήσει 200 outfits για την κόρη του, τα οποία δημοσιεύει και στο Instagram, όπου συγκεντρώνει 21 χιλιάδες followers.

«Μου αρέσει να δημιουργώ ένα ρούχο, που ξεκίνησε ως ιδέα στο μυαλό μου και τελικά το βλέπω φορεμένο είτε από μένα είτε από την κόρη μου. Το να είμαι πατέρας είναι η σημαντικότερη ευθύνη και αυτό για το οποίο είμαι περισσότερος περήφανος στη ζωή μου. Είναι ευλογία να μπορώ να συνδυάζω την πατρότητα με την αγάπη μου για τη δημιουργία, όσο δημιουργώ αναμνήσεις με το παιδί μου» αναφέρει ο Μάικλ.

SHARE