Μπέλα Χαντίντ
Μπέλα Χαντίντ /Φωτογραφία: Splashnews/ideal image
BELLA HADID'S TRICK

Η Μπέλα Χαντίντ βρήκε το απόλυτο στιλιστικό τρικ για να της εφαρμόζουν τέλεια τα daddy jeans


Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένα από τα νέα top models και it girls. Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά ενώ επηρεάζει τη μόδα και τις γυναίκες.

Το στιλ της είναι μοναδικό και 90s inspired. Επιλέγει stylish outfits και fashionable αξεσουάρ και εντυπωσιάζει εντός και εκτός runway.

Μάλιστα, έχει τα δικά της στιλιστικά τρικ για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνισή της.

Σε μια πρόσφατη βόλτα της στη Νέα Υόρκη μάλιστα παρατηρήσαμε το απόλυτο τρικ για να της εφαρμόζουν τέλεια τα daddy jeans.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη Μπέλα επέλεξε ένα γκρι baggy τζιν, λευκό crop top, ανοιχτό εμπριμέ πουκάμισο, daddy sneakers, cross body καφέ τσάντα.

Φορούσε μάσκα και γυαλιά ηλίου ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Από κοσμήματα, επέλεξε χρυσούς κρίκους, κολιέ αλλά και βραχιόλια ενώ κρατούσε τσάντες από ψώνια.

Μπέλα Χαντίντ
Μπέλα Χαντίντ /Φωτογραφία: Splashnews/ideal image

Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το πώς κατάφερε να κάνει fit το φαρδύ παντελόνι στην περιοχή της μέσης. Αυτό που έκανε, λοιπόν, ήταν να γυρίσει το πάνω μέρος του τζιν, τη «ζώνη», προς τα έξω, ώστε να εφαρμόζει καλύτερα.

Το πανέξυπνο κόλπο της φαίνεται πώς λειτουργεί, καθώς το αποτέλεσμα είναι στιλιστικά αλλά και λειτουργικά άψογο.

Έτσι, μπορείς να φοράς και εσύ τα ανδρικά παντελόνια με στιλ.

Τα φαρδιά, daddy παντελόνια, όπως και τα παπούτσια, είναι από τις τάσεις που ήρθαν για να μείνουν και τα βλέπουμε παντού στις πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας.

SHARE