Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Μπέσυ Μάλφα
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Μπέσσυ Μάλφα/Φωτογραφία: NDP photo agency
04|10|2022 09:59
SHARE
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ

Όλη η οικογένεια Σκιαδαρέση αγκαλιά -Μαμά, μπαμπάς, κόρες και γιος ξετρέλαναν το Instagram


Μία άκρως τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα στα social media και δεν είναι άλλη από ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την οικογένειά της.

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παντρεύτηκαν το 1997 με κουμπάρους τη Λήδα Ματσάγγου και τον Στέλιο Μάϊνα ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Ολγα και Νίκη και τον γιο τους Γιάγκο. Οι δίδυμες κόρες τους μάλιστα ακολουθούν τον καλλιτεχνικό κόσμο κάνοντας παρόμοια βήματα με εκείνα των γονιών τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα social media, τόσο στης Μπέσυς Μάλφα, όσο και στου Γεράσιμου Σκιαδαρέση φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Οι κοινές εμφανίσεις τους, οι διακοπές και ο χρόνος που περνούν μαζί αποδεικνύουν πως έχουν μια δυνατή σχέση και μάλιστα, με την τελευταία δημοσίευση οι διαδικτυακοί τους φίλοι ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν συνάμα.

Η Μπέσυ Μάλφα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Μετά βίας αναγνωρίζεις ποιος είναι ποιος, αφού έχουν αγκαλιαστεί όλοι μαζί και έχουν γίνει ένα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας δεν έχει γράψει κάτι, απλά έχει προσθέσει κάποια hashtags, όσο για τους διαδικτυακούς της φίλους, φρόντισαν να επισημάνουν πόσο ωραία φωτογραφία είναι αυτή που δημοσίευσε.

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η Μπέσυ Μάλφα

SHARE