Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα/Φωτογραφία: betty_maggira/instagram
INSTAGRAM

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τα 21 χρόνια δίπλα στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη -Τα τρυφερά λόγια


Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram να εκφράση την αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Η παρουσίαστρια έκανε ένα τρυφερό ποστ στο Instagram για τον σύζυγό της, διευκρινίζοντας μάλιστα στους followers πως δεν έχουν κάποια επέτειο γάμου. «Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου ρθε!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μαζί δύο κόρες: την Αντριάνα και την Καλλινίκη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2002, όπου τους γνώρισε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τα 21 χρόνια δίπλα στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη -Τα τρυφερά λόγια

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και μετρούν 21 χρόνια κοινής ζωής.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να γράψει λίγα λόγια στο προφίλ της στο Instagram για αυτά τα 21 χρόνια που είναι μαζί και αγαπημένοι.

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου την φωτό -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρονια που ήμασταν στα «ντουζενια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους , ταξιδια και όνειρα!

Είναι καλό να θυμομαστε που και που,πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ επειτα από 21 χρονια κι εχοντας 2 υπεροχα παιδιά !Νιωθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ♥️» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του όταν έπαιζε πόλο.

SHARE