Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα/Φωτογραφία: betty_maggira/instagram
DENIM GIRL

H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το αγαπημένο τζιν της Βικτόρια Μπέκαμ -Ψηλώνει το πόδι όσο κανένα άλλο


Η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου φοράει το αγαπημένο τζιν της σχεδιάστριας Βικτόρια Μπέκαμ.

Πρόκειται για ένα 70s inspired τζιν, ψηλόμεσο, σε flare γραμμή (τύπου καμπάνα) και σε μήκος που κάνει το πόδι να φαίνεται μεγαλύτερο.

Αν αναζητάτε ένα τζιν που θα αναδείξει το σώμα σας, η πιο safe επιλογή για κάθε σωματότυπο είναι το ψηλόμεσο wideleg. Ο λόγος είναι απλός. Τα ψηλόμεσα ρούχα αναδεικνύουν κατά κανόνα το σώμα, αφού κουμπώνουν στο λεπτότερο σημείο του, δίνοντας ένα αμυδρό σχήμα κλεψύδρας.

Είναι όμως σημαντικό το παντελόνι στη συνέχεια να πέφτει χυτό και φαρδύ, γιατί αν κολλάει στους γοφούς ή ακολουθεί ακριβώς το σώμα, χάνεται η αίσθηση της συνέχειας και δημιουργούνται κοψίματα. Ένα ακόμα στοιχείο είναι το μήκος -ένα μακρύ και χυτό παντελόνι δείχνει πιο πλούσιο και classy και, συνδυασμένο με μπότες ή μποτάκια με τακούνι κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά.

H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το αγαπημένο τζιν της Βικτόρια Μπέκαμ -Ψηλώνει το πόδι όσο κανένα άλλο

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Μπέττυ Μαγγίρα συχνά προτείνει τάσεις, στιλιστικές ιδέες και looks για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση.

Αυτή τη φορά φόρεσε το τζιν που κολακεύει το σώμα όσο κανένα άλλο και μακραίνει τα πόδια. Αν επενδύσετε σε ένα ψηλόμεσο wideleg παντελόνι, μεγιστοποιήστε το effect του συνδυάζοντάς το με ένα τοπ ή κορμάκι φορεμένο από μέσα, και ζώνη στη μέση, ώστε να πετύχετε τον γνωστό κανόνα της μόδας 1/3 και 2/3 που θέλει το κάτω μέρος του σώματος να δείχνει πιο ψηλό.

SHARE