Η Μπιγιονσέ
Η Μπιγιονσέ/Φωτογραφία: ΑP images
ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ

Η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά -Καμία σχέση με το τραγούδι


Με μια ανάρτηση στο Instagram η Μπιγιονσέ αποκάλυψε στους 308 εκατομμύρια followers ποια ήταν η πρώτη της δουλειά.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της πως όταν ήταν μικρή δούλευε στο κομμωτήριο της μητέρας της, όπου σκούπιζε τα μαλλιά όσων είχαν κουρευτεί.

Η Μπιγιονσέ έκανε μια δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram με τρεις φωτογραφίες. Στην πρώτη βλέπουμε την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της να φτιάχνει τις φυσικές της μπούκλες μπροστά στον καθρέφτη της, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία την βλέπουμε στην παιδική της ηλικία να κάθεται σε μία καρέκλα κομμωτηρίου και να της πλέκουν τα μαλλιά.

Η τελευταία φωτογραφία είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα της Μπιγιονσέ που ανακοινώνει μεταξύ άλλων πως ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ είναι στα σκαριά και μάλλον έχει να κάνει με τον χώρο της ομορφιάς και τα μαλλιά καθώς αποκάλυψε πως η πρώτη της δουλειά ήταν στο κομμωτήριο της μητέρας της.

Η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά -Καμία σχέση με το τραγούδι

«Πόσοι από εσάς ξέρατε ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν να σκουπίζω τα μαλλιά στο κομμωτήριο της μαμάς μου; Οι Destiny's Child έκαναν την αρχή δίνοντας παραστάσεις για πελάτισσες ενώ εκείνες έφτιαχναν τα μαλλιά τους. Βρέθηκα με τόσα πολλά διαφορετικά είδη γυναικών επιχειρηματιών στο κομμωτήριό της. Είδα από πρώτο χέρι πώς οι τρόποι που φροντίζουμε και περιποιούμαστε τα μαλλιά μας μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τις ψυχές μας.

Παρακολουθούσα τη μητέρα μου να φροντίζει και να εξυπηρετεί τόσες πολλές γυναίκες. Έχοντας μάθει τόσα πολλά σε αυτό το ταξίδι με τα μαλλιά μου, πάντα ονειρευόμουν να συνεχίσω την κληρονομιά της. Ανυπομονώ να ζήσετε και εσείς αυτό που δημιούργησα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μπιγιονσέ.

SHARE