Κοπέλα φοράει μπικίνι που ταιριάζει με τη μάσκα προσώπου
Ο κορωνοϊός έφερε το τρικίνι στη μόδα/Φωτογραφία: elexia_beachwear/instagram
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

«Τρικίνι»: Το νέο μπικίνι που ταιριάζει με την μάσκα προσώπου είναι η τάση του καλοκαιριού


Ο κορωνοϊός όχι μόνο άλλαξε την καθημερινότητά μας, αλλά έφερε και νέες τάσεις στη μόδα.

Οι προστατευτικές μάσκες έχουν γίνει πλέον απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητας μας. Είναι σίγουρα το απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας (άνδρες και γυναίκες) προκειμένου να προφυλάξουμε την υγεία μας και τους γύρω μας.

Η μόδα στα χρόνια του κορωνοϊού επιτάσσει πλέον ρούχα ασορτί με τις μάσκες προστασίας και επειδή έρχεται το καλοκαίρι, η νέα τάση στα μαγιό ονομάζεται «τρικίνι». Πρόκειται για το μπικίνι που ταιριάζει άψογα με την προστατευτική μάσκα.

Το τρικίνι είναι έμπνευση της Ιταλίδας σχεδιάστριας Τιτσιάνα Σκαραμούτσο, η οποία έχει δική της εταιρία με μαγιό που ονομάζεται Elexa Beachwear. Η Ιταλίδα σχεδιάστρια έφτιαξε μπικίνι που συνδυάζονται με την προστατευτική μάσκα και οι παραγγελίες από τον κόσμο ολοένα και αυξάνονται.

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας εμπνεύστηκε το τρικίνι κατά τη διάρκεια της καραντίνας και χωρίς να το πάρει στα σοβαρά άρχισε να πειραματίζεται και να δημιουργεί δείγματα στο μικρό εργαστήρι της Elexa Beachwear στη Σενιγκάλια. Όταν όμως ανάρτησε στα social media φωτογραφία της κόρης της να φοράει το τρικίνι δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα για παραγγελίες.

Το τρικίνι απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα με στιλ και προστασία, φορώντας μπικίνι που ταιριάζει με την προστατευτική μάσκα.

Οπως φαίνεται θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί με την προστατευτική μάσκα για αρκετό καιρό ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CAH7BTTpkeD/
https://www.instagram.com/p/B_2VYpGpeVo/
https://www.instagram.com/p/B_o-8m1K6im/
https://www.instagram.com/p/B_2MTArpP7i/
https://www.instagram.com/p/CAINBOwpE5D/
SHARE