Μπίλι Άιλις νέα μαλλία καστανά
Φωτογραφία: instagram/@billieeilish
BILLIE EILLISH

Η Μπίλι Άιλις έγινε και πάλι καστανή και ξεσήκωσε τους fans


Μπίλι Άιλις και extreme αλλαγές πάνε παρέα.

Η πολυτάλαντη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που έχει γίνει η αγαπημένη μιας ολόκληρης γενιάς, τόλμησε και πάλι μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Γενικότερα, η Μπίλι αρχικά κινήθηκε σε μια δική της ανδρόγυνη αισθητική, με φαρδιά street wear κομμάτια που έκαναν εντύπωση, μιας και όλες οι τραγουδίστριες της γενιάς της μας έχουν συνηθίσει σε τολμηρά και sexy σύνολα επί σκηνής, και όχι μόνο.

Εκείνη, ωστόσο, έκανε μόδα το hip-hop styling και την σκοτεινή αισθητική της, μέχρι που η ίδια αποφάσισε πως θέλει να αποκαλύψει την πιο θηλυκή πλευρά της, αλλάζοντας τελείως το στιλ της και βάφοντας τα μαλλιά της κατάξανθα. Φυσικά, όλο αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, είμαστε όμως σίγουροι πως η ίδια η Μπίλι δεν έδωσε καμιά σημασία!

Σήμερα, λοιπόν, επέστρεψε στον παλιό καλό εαυτό της, υιοθετώντας εκ νέου το σκούρο καστανό μαλλί της. Η 19χρονη pop star έκανε και πάλι μια μεγάλη αλλαγή, αυτή την φορά στα μαλλιά της και φυσικά το ανακοίνωσε στους εκατομμύρια fans της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Σας έλειψα?», έγραψε στην σχετική λεζάντα της ανάρτησης με τα σχόλια να είναι τουλάχιστον ενθουσιώδη, αφού όπως φαίνεται σε όλους έλειψε η παλιά καλή Μπίλι.

Εμείς θα συμφωνήσουμε με την απόφαση της να επιστρέψει στο καστανό, αφού η λευκή αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και τα πράσινα μάτια της είναι ιδανικά για τις σκούρες αποχρώσεις μαλλιών.

SHARE