Μπλέικ Λάιβλι
Μπλέικ Λάιβλι/Φωτογραφία: AP images
ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ

Μπλέικ Λάιβλι: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της -Πήγε γήπεδο


H Μπλέικ Λάιβιλι και ο Ράιαν Ρέινολντς απέκτησαν το τέταρτο παιδί τους τον Φεβρουάριο.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού του. Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς παρακολούθησαν μαζί με τα παιδιά τους τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Wrexham, όπου ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Ράιαν Ρέινολντς δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με την σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, στο Instagram και μάλιστα ένα βίντεο της ηθοποιού κυκλοφόρησε στο twitter όπου την βλέπουμε με τζιν και καρό παλτό.

Μπλέικ Λάιβλι: Πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς δεν έχουν ακόμα μοιραστεί μέχρι στιγμής κάποιο στιγμιότυπο με το νέο μέλος της οικογένειάς τους στα social media. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά, την Betty (3 ετών), την Inez (6 ετών) και τον James (8 ετών). 

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη είδηση της απόκτησης του τέταρτου παιδιού της κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής τους φετινού Super Bowl δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram φορώντας πάλι τζιν χωρίς να έχει φουσκωμένη κοιλιά.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram μαζί με την σύζυγό του:

SHARE