Ο Σάκης Ρουβάς παίζει κιθάρα και χαμογελά
Το throwback που αξίζει να δεις/ Φωτογραφία: Sakis Rouvas/ Instagram
01|06|2020 09:31
SHARE
THROWBACK

Επικό throwback -Ρουβάς, Ψινάκης, Μπονάτσος και Παναγιωτοπούλου στη «χρυσή» Ελλάδα των 90s


Ενα επικό throwback από τα «χρυσά» 90s στην Ελλάδα δημοσίευσε ο Ηλίας Ψινάκης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου τον βλέπουμε με τον Σάκη Ρουβά, τον Βλάση Μπονάτσο και την Αννα Παναγιωτοπούλου.

Μια φωτογραφία από τα παλιά ανέβασε ο Ηλίας Ψινάκης στο προφίλ του στο Instagram, η οποία ταξίδεψε τους followers του στις ένδοξες εποχές της Ελλάδας της δεκαετίας του ‘90. Στο throwback τον βλέπουμε με τον Σάκη Ρουβά στην αρχή της καριέρας του (όταν o ήταν ακόμα manager του), τον αξέχαστο Βλάση Μπονάτσο και τη μοναδική Αννα Παναγιωτοπούλου.

«Ανέμελοι και ευτυχισμένοι πριν πολλές δεκαετίες με το Βλασσάκι μου, την Άννα και τον Σάκη σε μια “Τρελή βραδιά χορού”» έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα που συνόδευε το επικό throwback.

Και οι τέσσερις χαμογελούν χαρούμενοι στον φακό και φαίνεται να περνούν πολύ καλά στο πάρτι, με τη φωτογραφία να έχει ξετρελάνει τους χρήστες του Instagram και τα like να έχουν φτάσει σχεδόν τα 9 χιλιάδες. Ανάμεσα στα δεκάδες σχόλια ξεχωρίζουν αυτά που αναφέρονται στον Βλάση Μπονάτσο και το πόσο αισθητή είναι η απουσία του από την ελληνική σκηνή.

Ενα ταξίδι σε μια άλλη εποχή χάρισε στους followers του ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος δημοσιεύει συχνά throwbacks στο Instagram. Ψάχνοντας βρήκαμε τις φωτογραφίες από το πάρτι, όπου καλεσμένη ήταν και η -καστανή ακόμα- Ελένη Μενεγάκη!

Ηλίας Ψινάκης Σάκης Ρουβάς και Ελένη Μενεγάκη
NDP Photo Agency
Ηλίας Ψινάκης Σάκης Ρουβάς και Ελένη Μενεγάκη
NDP Photo Agency
Βλάσης Μπονάτσος, Ηλίας Ψινάκης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Σάκης Ρουβάς
NDP Photo Agency
SHARE