Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη σε επίσημη εμφάνιση
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|02|2021 09:17
SHARE
ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το δημόσιο μήνυμα στη Λένα Δροσάκη μετά την καταγγελία


Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν επωνύμως στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το Mega, που έπαιξε το σχετικό βίντεο, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί κατηγορούν συγκεκριμένα τον Πέτρο Φιλιππίδη για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η καταγγελία από τις τρεις ηθοποιούς έγινε το απόγευμα της Πέμπτης από την πληρεξούσια δικηγόρο τους. Την Τρίτη, με εξώδικό του, ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέφερε ότι πληροφορήθηκε τις τελευταίες ώρες πως το όνομά του εμπλέκεται σε περιστατικά που αγνοεί και για τον λόγο αυτό καλεί τα ΜΜΕ να μη δημοσιευθεί και συνδεθεί το όνομά του, η εικόνα του και η φωνή του με περιστατικά που τον προσβάλλουν, πριν αυτά καταγγελθούν στις αρμόδιες Αρχές.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, με την οποία πριν από λίγο καιρό απέκτησαν το πρώτο τους παιδία, στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει. Ο ίδιος πριν από λίγο δημοσίευσε ένα στόρι στο οποίο ανέβασε μια φωτογραφία της Λένας Δροσάκη και έγραψε:

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

SHARE