Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
19|02|2021 14:21
SHARE
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»


Αμέσως μετά τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου (δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ), ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσω Insta-Stories, τοποθετήθηκε για όσα δήλωσε ο συνάδελφός του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

O Aλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψε:

«O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά την ίδια την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν;

Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/παραγωγική /αυτοκαταστροφική συμπεριφορά (ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα). Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και «συγκαλύπτεις» τον «βασανισμένο καλλιτέχνη» που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις.

Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος»;».

Οι αναρτήσεις του ηθοποιού:


abourdoumis/Instagram

abourdoumis/Instagram
abourdoumis/Instagram
SHARE