Ο Μπραντ Πιτ με μαύρο σακάκι και παλτό
«Μπραντ, θα έρθεις με την Τζένιφερ στα Όσκαρ;»/ Φωτογραφία: AP Images
JEN & BRAD

Η αντίδραση του Μπραντ Πιτ όταν τον ρώτησαν αν θα πάει στα Όσκαρ με την Τζένιφερ Άνιστον


Τελευταία επικρατεί ένας πανζουρλισμός για μια υποτιθέμενη επανασύνδεση του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον, ύστερα από τη viral συνάντησή τους στα παρασκήνια των SAG Awards.

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να περνάει μια από τις πιο πετυχημένες φάσεις στην καριέρα του αφού η συμμετοχή του στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Ταραντίνο, του έχει εξασφαλίσει αρκετές υποψηφιότητες αλλά και βραβεία στη φετινή award season. Το ίδιο ισχύει και για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τη σειρά «The Morning Show», κατακτώντας Βραβείο SAG στην πρόσφατη, πολυσυζητημένη απονομή.

Όλοι λοιπόν ασχολούνται με το αν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον συζητούν για πιθανή επανασύνδεση, ενώ οι ανά τον κόσμο ρεπόρτερ τους κατακλύζουν με σχετικές ερωτήσεις.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η εμφάνιση του γοητευτικού Μπραντ Πιτ στο Santa Barbara International Film Festival, όπου ένας από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν έχει βρει συνοδό για την απονομή των Όσκαρ και αν σκέφτεται να πάρει μαζί του την «Τζεν».

https://www.youtube.com/watch?v=tt-ZuIhFO9U&feature=emb_title&fbclid=IwAR20G087ZuIxK3tIxA_92XNusRZSWBXiYvf3et8rPnCSzlWFHqhEj9qJKhU

Ο ίδιος γέλασε αμήχανος, θυμίζοντας σχολιαρόπαιδο, απαντώντας ευγενικά στον ρεπόρτερ «Όχι, δεν έχω συνοδό».

Πολλοί θαυμαστές τους, που τους θέλουν ξανά μαζί, 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ίσως απογοητευτούν που δε θα τους δουν μαζί στο κόκκινο χαλί των Academy Awards!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη συνάντησή τους στο σημαντικότερο χολιγουντιανό event της χρονιάς! Θα είναι το ίδιο επεισοδιακή;

SHARE