Φωτογραφία: Vogue Scandinavia, Instagram/@realbrigittenielsen
Φωτογραφία: Vogue Scandinavia, Instagram/@realbrigittenielsen
06|10|2022 08:00
SHARE
ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΝΙΛΣΕΝ

Η καλλονή Μπριγκίτε Νίλσεν στα 59 της για τη Vogue Σκανδιναβίας -Η επιτομή του sexiness


Η φωτογράφιση της Μπριγκίτε Νίλσεν για τη Vogue της Σκανδιναβίας έφερε στις μνήμες των θαυμαστών τις ένδοξες και αξέχαστες στιγμές της στα ‘80s.

Η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν και παραμένει «αμαζόνα» λόγω των εντυπωσιακών αναλογιών της. Ήταν ένα από τα μοντέλα και ηθοποιούς που μεσουρανούσαν στα τέλη των ‘80s και στις αρχές των ‘90s ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει είδωλο και μια από τις πλέον δυναμικότερες γυναίκες με έντονο ταμπεραμέντο.

Και ενώ είναι στο προσκήνιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αυτή τη φορά η Μπριγκίτε Νίλσεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της φωτογράφισής της στη Σκανδιναβική Vogue, όπου μέσα από κάθε καρέ αναβλύζει ο δυναμισμός της και η έντονη sexy διάθεσή της.

Η Μπριγκίτε Νίλσεν φορώντας τα εκκεντρικά Pianegonda κοσμήματά της ποζάρει στον φακό της Ντανιέλα Μίντενγκε για το τεύχος του Αυγούστου της Σκανδιναβικής Vogue και ενθουσιάζει κάθε φανατικό -και μη- θαυμαστή της.

Όσο για επόμενα «κλικ», η Μπριγκίτε Νίλσεν φορά ένα faux γούνινο παλτό αξίας 4.050 ευρώ του Κριστιάν Σιριάνο και Femme δερμάτινες μπότες.

Φωτογραφία: Instagram/@realbrigittenielsen
Φωτογραφία: Instagram/@realbrigittenielsen
SHARE