Η Μπρίτνει Σπίαρς έκανε έκτρωση επειδή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είπε ότι «δεν ήθελε να γίνει πατέρας»
Μπρίτνει Σπίαρς,Τζάστιν Τίμπερλεϊκ/Φωτογραφία: AP Images
18|10|2023 10:45
SHARE
ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ

Η Μπρίτνει Σπίαρς έκανε έκτρωση επειδή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είπε ότι «δεν ήθελε να γίνει πατέρας», αποκαλύπτουν τα απομνημονεύματά της


Η Μπρίτνει Σπίαρς έκανε έκτρωση επειδή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είπε ότι «δεν ήθελε να γίνει πατέρας», αποκαλύπτουν τα απομνημονεύματά της

Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ήταν το ζευγάρι για το οποίο μιλούσε όλος ο κόσμος όταν έβγαιναν μαζί από το 1999 έως το 2002, και δύο δεκαετίες αργότερα, οι πρώην συμπρωταγωνιστές του Mickey Mouse Club γίνονται και πάλι πρωτοσέλιδο.

Τα απομνημονεύματα της Σπίαρς με τίτλο «The Woman in Me» (Η γυναίκα μέσα μου) κυκλοφορούν στα ράφια των βιβλιοπωλείων την επόμενη εβδομάδα, στις 24 Οκτωβρίου, αλλά οι αποκαλύψεις από το βιβλίο για τη ζωή της Σπίαρς έρχονται ήδη με γοργούς ρυθμούς.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Σε ένα πρόσφατα απόσπασμα από το βιβλίο, η Σπίαρς γράφει ότι έμεινε έγκυος στο παιδί του Τίμπερλεϊκ ενώ έβγαιναν μαζί. Έκανε έκτρωση μετά από παρότρυνση του Τίμπερλεϊκ, γράφει, σύμφωνα με ένα σύντομο απόσπασμα που δημοσίευσε το People.

«Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία», έγραψε για την εγκυμοσύνη. «Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα».

«Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

AP Images

«Αν ήταν στο χέρι μου και μόνο, δεν θα το είχα κάνει ποτέ», έγραψε για την έκτρωση. «Και όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

«Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», έγραψε για την έκτρωση.

Η Μπρίτνει Σπίαρς απέκτησε τελικά δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline, τον 18χρονο Sean Preston και τον 17χρονο Jayden James. Οι γιοι της ζουν σήμερα στη Χαβάη με τον Federline. Η Σπίαρς και ο Τίμπερλεϊκ άρχισαν να βγαίνουν όταν η Μπρίτνεϊ ήταν 17 ετών και ο Τζάστιν 18 ετών.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, από την άλλη, είναι παντρεμένος από το 2012 με την Τζέσικα Μπίλ και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον οχτάχρονο σήμερα Σίλας Ράνταλ και τον τριών ετών, Φινέα.

SHARE