Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τραγουδά στη σκηνή
#FreeBritney/ Φωτογραφία: AP Images
23|10|2023 11:51
SHARE
ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξηγεί γιατί δημοσιεύει συνεχώς γυμνές φωτογραφίες της


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξήγησε γιατί της αρέσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο λογαριασμός της τραγουδίστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από τους θαυμαστές της και από τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια, με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να δημοσιεύει συχνά γυμνές φωτογραφίες της, αλλά και βίντεο με την ίδια να χορεύει.

Σε ένα απόσπασμα από τα επερχόμενα απομνημονεύματά της «The Woman in Me» που δημοσιεύτηκαν στους «New York Times», η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι πολλοί από τους fans της μπορεί να βρίσκουν τις αναρτήσεις της αμφιλεγόμενες. Ωστόσο, τόνισε ότι η ίδια προτιμά να ποζάρει με τρόπο που να νιώθει σέξι, καθώς αυτό της δίνει χαρά.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξηγεί γιατί δημοσιεύει συνεχώς γυμνές φωτογραφίες της

«Ξέρω ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζομαι γυμνή ή φορώντας καινούργια φορέματα» γράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην αυτοβιογραφία της. «Νομίζω, όμως, ότι, αν είχαν φωτογραφηθεί και οι ίδιοι από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει απλώς για να πάρουν την έγκριση των άλλων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που εγώ νιώθω σέξι και να βγάζω εγώ τη δική μου φωτογραφία».

Οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει ανησυχία σε μερικούς από τους θαυμαστές της τους τελευταίους μήνες. Τον Σεπτέμβριο, μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο όπου χόρευε με μαχαίρια, τα οποία αργότερα αποκάλυψε ότι ήταν ψεύτικα και τα είχε αγοράσει από ένα κατάστημα με props, ενώ και την επισκέφθηκε και η αστυνομία για να ελέγξει ότι πάνε όλα καλά.

«Είναι απαράδεκτο οι αστυνομικοί να μπαίνουν στο σπίτι μου χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για όσα λένε μερικοί τυχαίοι fans», έγραψε στο Instagram λίγο αργότερα. «Χριστέ μου… κι εγώ θα μπορούσα να κάνω μερικά τηλεφωνήματα και να κάνω μερικούς να νιώθουν κι εκείνοι να απειλούνται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι».

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της, η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει μια σειρά από αποκαλύψεις-βόμβα για την προσωπική της ζωή, με τη Σπίαρς να αποκαλύπτει ότι έκανε έκτρωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλείκ. «Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου» αναφέρει στο βιβλίο της.

Αποσπάσματα από το βιβλίο προκάλεσαν αναπόφευκτα σάλο στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας την τραγουδίστρια να διευκρινίσει ότι το βιβλίο της δεν έχει σκοπό να προσβάλει κανέναν.

«Σκοπός του βιβλίου μου δεν ήταν να προσβάλω κάποιον, με κανέναν τρόπο» έγραψε στο Instagram ως απάντηση στον καταιγισμό των δημοσιευμάτων. «Αυτή ήμουν εγώ τότε… αυτό ανήκει στο παρελθόν! Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι που διαβάζω… Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που εγκατέλειψα τον χώρο πριν από τέσσερα χρόνια».

«Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου μου αφορά τη ζωή μου μέχρι πριν από 20 χρόνια… Έχω προχωρήσει από τότε και από εδώ και πέρα βρίσκομαι σε μια όμορφη καθαρή σελίδα. Είμαι εδώ για να κρατήσω τη σελίδα καθαρή για το υπόλοιπο της ζωής μου!» πρόσθεσε.

SHARE