Μπρούκλιν Μπέκαμ καμπάνια Pepe Jeans
Φωτογραφία: Pepe Jeans London
23|03|2021 10:52
SHARE
BROOKLYN BECKHAM

Μπούκλιν Μπέκαμ: Γοητευτικός και καλοκαιρινός στη νέα καμπάνια των Pepe Jeans London


Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Pepe Jeans.

Παρά το γεγονός ότι ο 18χρονος αδερφός του, Ρομέο, είναι εκείνος με άνεση στον φακό (τον έχουμε δει σε καμπάνια του οίκου Burberry και πιο πρόσφατα στο εξώφυλλο της ανδρικής Vogue), ο 22χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ απέδειξε ότι, εκτός από ταλέντο στη φωτογραφία, θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στο μόντελινγκ.

Ο μεγαλύτερος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ πρωταγωνιστεί στην ολοκαίνουργια καμπάνα των Pepe Jeans London. Νέος και ωραίος, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ φορά ένα denim τζάκετ και τζιν παντελόνι από τη συλλογή Wiser Wash® denim, μια επαναστατική τεχνολογία, η οποία μειώνει σημαντικά την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται κατά την παραγωγή ενός τζιν, σε μόνο μια κούπα, για τον αποχρωματισμό του, χωρίς καμία χρήση τοξικών χημικών. Η καμπάνια κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο ίδιος ο Μπρούκλιν, ενώ τη συνόδευε κι ένα βίντεο από τον Zhamak Fullad. Ξυπόλητος, χωρίς να φορά τίποτα κάτω από το τζάκετ, με τα μαλλιά του επιμελώς ατημέλητα και με παιχνιδιάρικη διάθεση, ο 22χρονος Μπέκαμ μαγνητίζει τα βλέμματα.

Στο βίντεο τον βλέπουμε να περπατά στην παραλία και μιλά για την αξία του νερού και τι κάνει ο ίδιος για να μειώσει τη σπατάλη μέσα στην ημέρα.

Μπρούκλιν Μπέκαμ καμπάνια Pepe Jeans London
Pepe Jeans London
SHARE