Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ
Μπρούκλιν Μπέκαμ-Νίκολα Πελτζ /Φωτογραφία: Instagram/@brooklynbeckham
30|10|2020 12:51
SHARE
HAPPY ANNIVERSARY

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με την καλλονή Νικόλα Πελτζ στην μπανιέρα -Οι σέξι φωτό για την πρώτη τους επέτειο


Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νικόλα Πελτζ γιορτάζουν έναν χρόνο σχέσης.

Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο και όλοι ήδη συζητούν για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να είναι super luxurious και extravagant. Ο λόγος για τον μεγαλύτερο γιο των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, και την καλλονή κληρονόμο Νίκολα Πελτζ.

Οι δυο τους έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ -κάτι που φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της Νίκολα Πελτζ, είδαμε την ίδια και τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, στην μπανιέρα, να φωτογραφίζονται σε τρυφερές πόζες, με αφορμή την πρώτη τους επέτειο. Τις ίδιες φωτογραφίες δημοσίευσε και ο αγαπημένος του στο δικό του προφίλ.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νικόλα Πελτζ στην μπανιέρα

«Χαρούμενη επέτειο, αγάπη της ζωής μου. Νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο όταν βρίσκομαι στο πλευρό σου. Έχεις την πιο όμορφη καρδιά που έχω συναντήσει ποτέ και είναι πραγματικά πολύ τυχερός όποιος καταφέρνει να κερδίσει μια θέση μέσα σε αυτή. Σου υπόσχομαι ότι θα σε φροντίζω πάντα. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ» έγραψε η όμορφη αρραβωνιαστικιά του Μπρούκλιν Μπέκαμ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νικόλα Πελτζ στην μπανιέρα
Instagram/ @brooklynbeckham
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νικόλα Πελτζ στην μπανιέρα
Instagram/ @brooklynbeckham

Από την άλλη, ο 21χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ είπε στην 25χρονη αγαπημένη του ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. «Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος γιατί σε έχω στο πλευρό μου και ανυπομονώ να μεγαλώσω μαζί και να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ».

SHARE