Μπρούς Γουίλις
Φωτογραφία: AP Images
20|03|2023 10:58
SHARE
ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ

Ο Μπρους Γουίλις γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του, μετά τη διάγνωση της άνοιας -Το post της Ντέμι Μουρ


Ο Μπρους Γουίλις συμπλήρωσε τα 68 του χρόνια, και η οικογένειά του μοιράστηκε μερικές γλυκόπικρες στιγμές.

Ο Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του πέρασαν μαζί το πρωί της Κυριακής, γιορτάζοντας τα 68α γενέθλια του ηθοποιού. Τόσο η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, όσο και η νυν, Έμα Χέμινγκ Γουίλις, δημοσίευσαν μερικές γλυκές, αλλά και μελαγχολικές στιγμές από τη γιορτινή ημέρα.

Στο βίντεο που μοιράστηκε η Μούρ, σύσσωμη η οικογένεια τραγουδά «Χρόνια Πολλά» στον Γουίλις, ο οποίος σβήνει χαρούμενος τα κεράκια του.

«Χρόνια Πολλά BW!» εύχεται η Μουρ στη λεζάντα του βίντεο. «Χαίρομαι πολύ που μπορέσαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου. Σε αγαπώ πολύ και αγαπάω την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις ζεστές ευχές» συνεχίζει.

Ο Γουίλις (που έχει διαγνωστεί με FTD, μίας μορφής άνοια), μοιράζεται τρεις ενήλικες κόρες με τη Μουρ, και δύο με την Έμα Χέμινγκ. Σύσσωμη η οικογένεια μαζεύτηκε για να γιορτάσει τα γενέθλια του, ενώ μία από τις κόρες του Γουίλις δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές της ευχές στο Instagram: Η Σκάουτ Γουίλις δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία με την ίδια ως παιδί, να κοιμάται στους ώμους του πατέρα της.

«Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους φίλους μου» γράφει συγκινημένη στην ανάρτηση η Σκάουτ Γουίλις. «Βασιλιάς των Ιχθύων, ήρωας ταινιών δράσης αλλά και τρυφερός μπαμπάς, είναι μεγάλο προνόμιο να τον έχω πατέρα και να μαθαίνω μαζί του τόσα πολλά για τη ζωή, τη χαρά και την τέχνη».

Η Σκάουτ συνέχισε τη δημοσίευσή της αναφερόμενη με μελαγχολία στη διάγνωση του πατέρα της: «Σήμερα δεν είναι απαραιτήτως μια εύκολη μέρα. Είναι μια μέρα γεμάτη αγάπη, και η θλίψη μας δείχνει πόσο βαθιά αγαπάμε κάποιον. […] Η θλίψη είναι το τίμημα της αγάπης» συμπληρώνει.

Από την άλλη, η Έμα Χέμινγκ Γουίλις μοιράστηκε δύο βίντεο στο Instagram, στα οποία γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της, και αναφέρθηκε στα συναισθήματα θλίψης που αντιμετωπίζει. «Ξεκίνησα την ημέρα μου κλαίγοντας σήμερα. […] Έχω στιγμές στενοχώριας και θλίψης κάθε μέρα και ειδικά σήμερα για τα γενέθλιά του».

Στο δεύτερο βίντεο, η Έμα μοιράστηκε ένα μοντάζ στιγμών από τη ζωή του Γουίλις και των παιδιών τους: «Η ευχή μου για τα γενέθλια του Μπρους είναι να τον έχετε στις προσευχές σας και στις πιο υψηλές σας συχνότητες, γιατί η ευαίσθητη ψυχή του, ως Ιχθύς, θα τις νοιώσει» συμπληρώνει.

SHARE