Νάντια Μπουλέ
Νάντια Μπουλέ/Φωτογραφία: Nadia Boule/instagram
INSTAGRAM

Νάντια Μπουλέ: Η φωτό «χωρίς» φουσκωμένη κοιλιά που μπέρδεψε τους followers


«Ολα είναι θέμα οπτικής (γωνίας)» σημειώνει η Νάντια Μπουλέ στο Instagram και θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Σε λίγες ημέρες, η Νάντια Μπουλέ μπαίνει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ ευτυχισμένη που θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Η ηθοποιός, που συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Αγγελική», διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώςπρόκειται να φέρει στον κόσμο κοριτσάκι, όπως έχει η ίδια αποκαλύψει.

Η Νάντια Μπουλέ φροντίζει πάντα τη διατροφή της, αφού είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και στην εγκυμοσύνη της έχει πάρει μόνο 5 κιλά. «Κάνω πιλάτες και διάδρομο» απάντησε στην ερώτηση των followers σχετικά με την γυμναστική κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Νάντια Μπουλέ έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με το ίδιο ολόσωμο κορμάκι και μάς απέδειξε ότι στη φωτογραφία η οπτική γωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Στην πρώτη φωτογραφία δεν φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά και είναι λες και δεν είναι έγκυος, ενώ στη δεύτερη που η Νάντια Μπουλέ είναι προφίλ φαίνεται κανονικά!

Δείτε εδώ:

Μπορεί συχνά να χρησιμοποιούμε τη φράση όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας για διάφορα προβλήματα, στις φωτογραφίες όμως είναι κυριολεκτικό.

SHARE