Η Νατάσα Παζαϊτη με μπλε μπλούζα
Η Νατάσα Παζαϊτη έχει γενέθλια/Φωτογραφία: natasapazaitibhc/instagram
INSTAGRAM

Νατάσα Παζαΐτη: Εκλεισε τα 55 και έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας


Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, έχει τα γενέθλιά της.

Η Νατάσα Παζαΐτη έκλεισε τα 55 της χρόνια και το γιόρτασε με την οικογένειά της σβήνοντας τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της αφήνοντας πίσω τις πίκρες όλων των προηγούμενων ετών.

«Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Παζαΐτη στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια πολύ χαρούμενη φωτογραφία της.

Η Νατάσα Παζαΐτη φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο για την ξεχωριστή ημέρα και με πολύ ενθουσιασμό και χαρά έσβησε τα κεράκια της τούρτας της. Όποιος τη γνωρίζει, ξέρει καλά πως η Νατάσα Παζαΐτη είναι μια γυναίκα που πάντα χαμογελά στη ζωή της και κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή.

Με την ιδιότητά της ως Γενική Χειρουργός, Χειρουργός Μαστού Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, η Νατάσα Παζαΐτη ενημερώνει τις γυναίκες για βασικά ζητήματα υγείας και τις ευαισθητοποιεί για την σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

SHARE