Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου/Φωτογραφία: Natasa Theodoridou/instagram
26|05|2024 13:56
SHARE
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα, φόρεσαν ασορτί looks και ποζάρουν σαν φίλες


Η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με τη μεγάλη της κόρη, Χριστιάνα Μπέτα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δύο κόρες, την Χριστιάνα Μπέτα από τον πρώτο της γάμο με τον Τάκη Μπέτα και την Αντριάνα Φουστάνου, από τον γάμο της με τον Αντρέα Φουστάνο. Είναι γνωστό πως η μεγάλη της κόρη έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα της μητέρας της, καθώς η ίδια έχει μεγάλη έφεση στις καλές τέχνες και είναι πλέον μια εικαστικός.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα με τις κόρες της. Σε παλιότερη συνέντευξή της σχετικά με τη σχέση της με τις κόρες της, η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε δηλώσει «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Σκεφτόμουν μια μέρα, εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Είμαστε τρεις γυναίκες σε ένα σπίτι με τρία διαφορετικά επίθετα κι αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες, θα νομίζουν ότι είμαστε 3 διαφορετικοί άνθρωποι, 3 ξένοι άνθρωποι μεταξύ μας. Δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η αγάπη, ο τρόπος που ζεις σε ένα σπίτι και το ότι παντρεύτηκα δυο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά και πολύ καλή υγεία στη ψυχή τους και το εάν η μια έχει άλλο πατέρα και η άλλη άλλο πατέρα δεν έχει καμία σημασία».

Πρόσφτα, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε στα Instagram stories μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε μαζί με τη μεγάλη της κόρη, Χριστιάνα Μπέτα, να ποζάρουν μαζί σε ένα fun στιγμιότυπο, μπροστά από έναν μεγάλο ολόσωμο καθρέπτη, φορώντας ασορτί looks.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, φωτογραφήθηκαν με τζιν και λευκά T-shirts και έμοιαζαν σαν φίλες.

Δείτε τη Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της:

SHARE