Βλαχιώτη Λακωνίας
Βλαχιώτη Λακωνίας
06|12|2021 12:21
SHARE
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

Νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία -Η 15η από την αρχή του έτους


Μια νέα γυναικοκτονία, η 15η για τη φετινή χρονιά, συγκλονίζει ξανά το πανελλήνιο.

Η αποτρόπαια πράξη έλαβε χώρα στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο χωριό Βλαχιώτη όταν ένας 40χρονος άνδρας έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους.

Το ζευγάρι ζούσε εκεί με τα δύο τους παιδιά. Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής ομολόγησε το έγκλημά του.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε. Η άγρια δολοφονία έλαβε χώρα στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά τη δολοφονία, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το έγκλημά του.

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα λόγια του στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού όπου και εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό με την οικογένειά του, ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών.

Αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021. Δεκαπέντε γυναίκες δολοφονήθηκαν από τα χέρια των συζύγων τους ή των συντρόφων τους, νυν ή πρώην, σε άγριες επιθέσεις σε βάρος τους.

SHARE