Φωτογραφία: Instagram/@nikikartsona
Φωτογραφία: Instagram/@nikikartsona
11|01|2023 12:45
SHARE
ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

H Νίκη Κάρτσωνα έκανε το μπαλαγιάζ που κολακεύει κάθε πρόσωπο -Η αλλαγή στα μαλλιά της


Η Νίκη Κάρτσωνα ανανέωσε τόσο το χρώμα, όσο και το κούρεμα των μαλλιών της δίνοντας έναν νέο και πιο φωτεινό αέρα στα συνολικά της look.

Η Νίκη Κάρτσωνα διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και όχι μόνο.

Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όσες γυναίκες θέλουν να μένουν πάντα ενήμερες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας καθώς, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με τα κομψά και στιλάτα σύνολα που επιλέγει.

H Νίκη Κάρτσωνα με ανανεωμένο Hair look -Έκανε μπαλαγιάζ που φωτίζει το πρόσωπο

Η Νίκη Καάρτσωνα είναι μία από τις γυναίκες που σημάδεψαν τον χώρο της εγχώριας μόδας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 ενώ ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο κομψές και ντελικάτες Ελληνίδες celebrities.

Αυτή τη φορά με διάφορες φωτογραφίες της στα social media έκανε γνωστό στους followers της πως, ανανέωσε τόσο το χρώμα, όσο και το κούρεμα των μαλλιών της με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Για την ακρίβεια, υιοθέτησε το μπαλαγιάζ που φωτίζει το πρόσωπό της, ενώ έκοψε και το μήκος των μαλλιών της δίνοντας έναν επιπλέον αέρα ανανέωσης. Με τους γλυκούς τόνους στα μαλλιά της και τη ρίζα η οποία είναι πιο σκούρα, χαρίζει κίνηση στο αποτέλεσμα, ενώ το κούρεμα και τα bangs ολοκληρώνουν το εξαιρετικό νέο hairstyle της.

Φωτογραφία: Instagram/@nikikartsona
SHARE