Η Νίκη Κάρτσωνα με φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/ @nikikartsona
24|01|2024 09:25
SHARE
ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

Η Νίκη Κάρτσωνα προτείνει το ιδανικό look αν πάτε σε συνέντευξη για δουλειά -Γιατί να το επιλέξετε


Η Νίκη Κάρτσωνα φόρεσε ένα κομψό κοστούμι και παρότρυνε τις διαδικτυακές τις φίλες να το επιλέξουν τους αν πρόκειται να κάνουν συνέντευξη για δουλειά.

Η Νίκη Κάρτσωνα αγαπά τη μόδα και έχει ένα δικό της ιδιαίτερο προσωπικό στιλ. Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, πλέον έχει αφοσιωθεί στα «Niki Kartsona The Stores» και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δίνει στιλιστικές προτάσεις εμπνέοντας τις followers της.

Αυτή τη φορά φόρεσε ένα κοστούμι σε navy απόχρωση και το συνδύασε με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο με print.

Το κοστούμι κολακεύει το σώμα της και της χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ιδανικό για περιστάσεις όπως μια συνέντευξη για δουλειά.

Η Νίκη Κάρτσωνα δείχνει το ιδανικό κοστούμι, γιατί να το επιλέξετε

Πράγματι, η Νίκη Κάρτσωνα στη δημοσίευσή της αναλύει τους λόγους που ένα κοστούμι είναι ιδανικό για συνέντευξη για δουλειά.

«Η απάντηση έρχεται μόλις φορέσετε ένα κοστούμι. Θα καταλάβετε ότι φορώντας ένα κοστούμι αισθάνεσαι αυτομάτως έναν δυναμισμό και μια αυτοπεποίθηση, οπότε είναι μια ασφαλής επιλογή γιατί βγάζει ακριβώς αυτά τα συναισθήματα».

«Σε μια συνέντευξη είναι ωραία η επιλογή ενός κοστουμιού που θα είναι όμως στα μέτρα σας, τόσο το σακάκι, όσο και το παντελόνι και φορέστε ένα πουκάμισο που θα τραβήξει τα βλέμματα» εξηγεί.

SHARE