Νίκη Κάρτσωνα
Νίκη Κάρτσωνα/ Φωτογραφία: Instagram/ @nikikartsona
05|04|2024 10:38
SHARE
STYLE TIP

Η Νίκη Κάρτσωνα εξηγεί πώς μπορούμε να φορέσουμε το ίδιο φόρεμα χειμώνα-καλοκαίρι


Η Νίκη Κάρτσωνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου εξηγεί στις followers της πώς μπορούν να φορέσουν το ίδιο φόρεμα χειμώνα-καλοκαίρι.

Η Νίκη Κάρτσωνα αγαπά τη μόδα και έχει ένα δικό της ιδιαίτερο προσωπικό στιλ. Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, πλέον έχει αφοσιωθεί στα «Niki Kartsona The Stores» και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δίνει στιλιστικές προτάσεις εμπνέοντας τις followers της.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Νίκη Κάρτσωνα εξηγεί στις followers της που αγαπούν τη μόδα, πώς μπορούν να φορέσουν ένα φόρεμα χειμώνα-καλοκαίρι και τους δίνει tips για να το ιδανικό styling. «Πολλά είναι τα ρούχα μας που τα φοράμε χειμώνα-καλοκαίρι! Πολλές και οι επιλογές μας» διαβάζουμε στη λεζάντα.

Συγκεκριμένα, η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρει: «Τα περισσότερα ρούχα μπορούμε να τα βάλουμε χειμώνα-καλοκαίρι, εκτός από εκείνα που είναι πολύ βαριά τα υφάσματά τους. Ένα βραδινό φόρεμα ή ένα πιο “καλό” φόρεμα, όπως είναι αυτό που φοράω, μπορούμε να το βάλουμε και χειμώνα και καλοκαίρι και μπορούμε να του αλλάξουμε και στιλ -δηλαδή να είναι πιο classy ή πιο μοντέρνο ή πιο fashion, ανάλογα με το τι θα βάλουμε από πάνω. Μπορούμε να βάλουμε ένα oversized σακάκι, μπορούμε να φορέσουμε ένα παλτό τον χειμώνα, μπορούμε να βάλουμε ένα denim τζάκετ για να το κάνουμε πιο ροκ, μπορούμε να βάλουμε μια γούνα, μπορείτε να βάλετε ό,τι σας κάνει κέφι και σας φτιάχνει τη διάθεση. Τολμήστε τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας να τα χρησιμοποιήσετε, ώστε να τα κάνετε value for money».

Δείτε το βίντεο της Νίκης Κάρτσωνα:

SHARE