Νίκη Κάρτσωνα
Νίκη Κάρτσωνα/ Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
14|05|2024 08:40
SHARE
ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

Η Νίκη Κάρτσωνα αποκαλύπτει το κομμάτι που επιστρέφει στη μόδα και έχετε ήδη στη ντουλάπα σας


Η Νίκη Κάρτσωνα αποκαλύπτει ποιο κομμάτι επιστρέφει στη μόδα και πρέπει να ξεθάψετε από την ντουλάπα σας.

Η Νίκη Κάρτσωνα αγαπά τη μόδα και έχει ένα δικό της ιδιαίτερο προσωπικό στιλ. Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, πλέον έχει αφοσιωθεί στα «Niki Kartsona The Stores» και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δίνει στιλιστικές προτάσεις εμπνέοντας τις followers της.

Με ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram, η Νίκη Κάρτσωνα αποκάλυψε το κομμάτι που επιστρέφει στις φετινές τάσεις και σίγουρα έχουμε κάπου ξεχασμένο στην ντουλάπα μας.

Ο λόγος για τις τζιν φόρμες, οι οποίες παραπέμπουν στο total denim look που κάνει θραύση φέτος. «Βγάλτε τις τζιν φόρμες από τις ντουλάπες σας, κάπου τις έχετε καταχωνιάσει στα παλιά χρόνια. Γιατί η μόδα γυρίζει. Και επιστρέφει και είναι τώρα στα πάνω της. Καταλάβατε; Φορέστε τις τζιν φόρμες σας και βγείτε έξω» μας παροτρύνει η Νίκη Κάρτσωνα στο βίντεο.

«Μόδα είναι και ανακυκλώνεται… Denim… Ξανά και ξανά… Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Ανακυκλώνουμε την καλή μας διάθεση όταν έχουμε, ελευθερώνουμε την κακή μας διάθεση όταν μας επισκέπτεται…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Tο total denim look έχει επιστρέψει για τα καλά ήδη από τις περασμένες σεζόν. Το είδαμε να πρωταγωνιστεί στα street style looks, αλλά και στις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας της Κοπεγχάγης, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και το Μιλάνου και φαίνεται ότι όλες οι fashion lovers συμφωνούν στο εξής: αυτήν την άνοιξη για το denim ισχύει το «more is more».

Δείτε το βίντεο της Νίκης Κάρτσωνα:

SHARE