Η Όλγα Σκιαδαρέση, η Νίκη Σκιαδαρέση και η Μπέσσυ Μάλφα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΝΕΣ

«Δεν μένω μακριά»: Νίκη και την Όλγα Σκιαδαρέση ερμηνεύουν το τραγούδι που έγραψαν -Εκπληκτικές


Σίγουρα, σε έναν μεγάλο βαθμό, τα όσα ακούσαμε, είδαμε και διαβάσαμε στα παιδικά μας χρόνια καθορίζουν τις επιλογές μας στη ζωή, επαγγελματικές και προσωπικές. Δεν είναι λίγα τα παιδιά που μεγάλωσαν σε ένα σπίτι καλλιτεχνών και ακολούθησαν λίγο μετά το δρόμο των γονιών τους.

Με μια μητέρα με ταλέντο στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι και έναν πατέρα που χαρίζει σημαντικές ερμηνείες θέατρο και τηλεόραση, η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση -οι «Σκιαδαρέσες» όπως αυτοαποκαλούνται-, κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, φαίνεται ότι μαγεύτηκαν από τον κόσμο που υπηρετούν οι γονείς τους εδώ και δεκαετίες και θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υποκριτική και τραγούδι -φοιτώντας και στη Δραματική Σχολή «Γ. Θεοδοσιάδης».

Αν δεν τις έχετε ακούσει να τραγουδούν, σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας. Η Νίκη και η Όλγα Σκιαδαρέση έγραψαν το τραγούδι «Δεν μένω μακριά» και με τις αισθαντικές φωνές τους δείχνουν ότι εδώ υπάρχει μέλλον.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Νίκη κρατά την κιθάρα και η Όλγα τραγουδά μαζί της. Να σημειωθεί ότι η δεύτερη θα συμμετάσχει και στο Καφέ της Χαράς στα προσεχή επεισόδια.

«Αναλαμβάνω ευθύνη για την ανευθυνότητά μου. Δεν μένω μακριά. Μακριά είναι το αεροδρόμιο. Μακριά είναι ο πόλεμος. Εγώ μένω κοντά. Αλλά δεν θα ‘ρθω ποτέ. Mίλησα νωρίς. Κάπου στα 2. Δεν είπα κάτι φοβερό. Ακόμα μιλάω νωρίς. Ακόμα δεν λέω κάτι φοβερό.

Δεν μένω μακριά μα δεν θα ‘ρθω ποτέ. Η ψευτομαγκιά είναι ντεμοντέ. Δεν είμαι όμορφη, μα είμαι ωραία, συμπεριφερόμαι λίγο ακραία. Πώς φαντάζεσαι το γιο σου; Πήρε το μεγάλο μέτωπό σου. Λένε το μέτωπο είναι σημάδι. Φιλοδοξίας το ρημάδι».

SHARE