Η Dannielynn Birkhead με τον πατέρα της
Η Dannielynn Birkhead με τον πατέρα της/Φωτογραφία: Getty/ideal images
ΑΝ ΝΙΚΟΛ ΣΜΙΘ

Αν Νικόλ Σμιθ: Δείτε πώς είναι σήμερα η 16χρονη κόρη της


Η κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ, Ντανιελίν Μπέρκχεντ, πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα της, Λάρι.

Το πιο διάσημο μοντέλο του Playboy, Αν Νικόλ Σμιθ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Φεβρουάριο του 2007 στα 39 της, όταν η κόρη της, Ντανιελίν, ήταν μόλις πέντε μηνών.

Η Ντανιελίν Μπέρκχεντ είναι σήμερα μια όμορφη 16χρονη έφηβη, η οποία μοιάζει αρκετά στη μητέρα της, Αν Νικόλ Σμιθ.

Πρόσφατα έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον φωτογράφο πατέρα της στο «149th Kentucky Derby». Η 16χρονη φορούσε ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα και έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του πατέρα της.

Αν Νικόλ Σμιθ: Σπάνια εμφάνιση της 16χρονης κόρης της

Οσοι βλέπουν την Ντανιελίν λένε πως είναι ίδια η μαμά της, Αν Νικόλ Σμιθ. Πρόσφατα έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα της, Λάρι, και όσοι την είδαν είπαν πως είναι σαν να βλέπουν μια μικρή Αν μπροστά τους.

Η Ντανιελίν πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail είναι πολύ προσγειωμένη σαν χαρακτήρας και ταπεινή. Είναι μια πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο. Σημειώνεται επίσης ότι ο πατέρας της, Λάρι, κέρδισε την πατρότητα της μικρής Ντανιελίν, αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας της με τεστ DNA.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως την ώρα που γεννιόταν η Ντανιελίν στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 σε νοσοκομείο στις Μπαχάμες και η μητέρα της ήταν πανευτυχής που γνώρισε για δεύτερη φορά τη μητρότητα, πέθανε ο 20χρονος γιος της από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις 10 Σεπτεμβρίου. Η Αν Νικόλ Σμιθ δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατο του γιου της.

Δείτε τη φωτογραφία της κόρης της Ανν Νικόλ Σμιθ:

Φωτογραφία: Getty/ideal images

Δείτε την 16χρονη κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ να παίζει κιθάρα:

SHARE