Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ
Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ/Φωτογραφία: Instagram/Brooklynbeckham
31|10|2022 09:11
SHARE
ΝΙΚΟΛΑ ΠΕΛΤΖ

Η Νίκολα Πελτζ ποζάρει τόπλες στον φακό του Μπρούκλιν Μπέκαμ -Κλείνουν τρία χρόνια μαζί


Μια φωτογραφία με την Νίκολα Πελτζ να ποζάρει τόπλες ενθουσίασε το Instagram.

Η Νίκολα Πελτζ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Μπρούκλιν Μπέκαμ, με τον οποίο διανύει την καλύτερη φάση της ζωή ς της. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έγγαμο βίο και μάλιστα οι φωτογραφίες τους στα social media αποδεικνύουν πως είναι φουλ ερωτευμένοι.

Τι κι αν κυκλοφορεί έντονα πως υπάρχει μια κόντρα μεταξύ της Νίκολα Πελτζ και της πεθεράς της, Βικτόρια Μπέκλαμ, αυτό δεν μοιάζει να επηρεάζει καθόλου το ζευγάρι, αντιθέτως, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ ενώ γιορτάζουν την επέτειό τους.

Η Νίκολα Πελτζ ποζάρει τόπλες στον φακό του Μπρούκλιν Μπέκαμ

Αφορμή για αυτή τη σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η Νίκολα Πελτζ στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν στάθηκε η επέτειος του ζευγαριού. Οι δυο τους γιόρτασαν την τρίτη επέτειό τους με την ίδια να του εύχεται δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της έγραψε: «ευτυχισμένα 3 χρόνια μωρό μου, σε ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα. Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω σύζυγό μου.»

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η Νίκολα Πελτζ να ποζάρει στον φακό του Μπρούκλιν Μπέκαμ ο οποίος βρίσκεται πίσω της. Η αντανάκλαση της από τον καθρέπτη κάνει τη φωτογραφία ακόμη πιο καλλιτεχνική ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

SHARE