Νικόλαος Τατιάνα Μπλάτνικ
Φωτογραφία/NDP
20|04|2024 09:31
SHARE
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου


Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Το πρώην ζευγάρι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας γνωστοποίησε με μια λιτή ανακοίνωση, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 19/4, πως πρόκειται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος»

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα όλα αυτά τα χρόνια είναι από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια και τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη στο γάμο τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 και μάλιστα το 2010 αποφάσισαν να παντρευτούν στις Σπέτσες σε ένα γάμο με 370 καλεσμένους μέλη των βασιλικών οικογενειών αλλά και εκπρόσωποι της Αθηναϊκής ελίτ. Ο Νικόλαος είχε φτάσει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το Πόρτο Χέλι με το σκάφος «Αφρόεσσα» της τέως βασιλικής οικογένειας και η νύφη πάνω σε ανθοστόλιστη άμαξα.

Η Τατιάνα, που εκείνες τις ημέρες έκλεινε τα 30 της χρόνια, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό στράπλες νυφικό της, δημιουργία του οίκου Angel Sanchez.

Ωστόσο μετά από 14 χρόνια εμφανίστηκαν σύννεφα στη σχέση τους και η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Κολωνάκι.

Η τελευταία φορά που είδαμε σε μια κοινή εμφάνιση τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Ηρώδειο προκειμένου να απολαύσουν τη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου με τον Στέφανο Κορκολή.

Φωτογραφία/NDP

Ωστόσο λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση η Τατιάνα Μπλάτνικ που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram δημοσίευσε δύο στόρι στα οποία την βλέπουμε στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα video από την ανύψωση της Ελληνικής σημαίας στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου από στρατιωτικό άγημα.

Μάλιστα γράφει στα αγγλικά: «Τόσο όμορφο πρωινό. Μετά από πεζοπορία μέχρι την κορυφή του Λυκαβηττού στις 7.00πμ να βλέπεις την ανύψωση της ελληνικής σημαίας».

Στη συνέχεια βγάζει μια selfie, με την Αθήνα φόντο από ψηλά. Σε αυτή τη λήψη σημειώνει: «Η ησυχία πάνω από το χάος της Αθήνας. Βουνά, θάλασσα και πόλη αναπνέουν μαζί. Αυτή είναι η μαγεία αυτής της πόλης: Οι ακρότητες και τα απροσδόκητα συνυπάρχουν».

Η Τατιάνα κατά τη διάρκεια της βόλτας πέρασε και από μία λαϊκή και έγραψε: «Τέλειος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Η παράδοση και ο μοντέρνος τρόπος ζωής συνυπάρχουν σε αυτή την πόλη».

SHARE