Ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου
Ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ

O Νίκος Αλιάγας με την σύζυγό του στο κόκκινο χαλί -Η Τίνα Γρηγορίου με δερμάτινο φόρεμα


Μια λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί πραγματοποίησε ο Νίκος Αλιάγας με την σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου.

Ο παρουσιαστής που διαπρέπει εδώ και πολλά χρόνια στο Παρίσι ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες για να δώσει το παρών στα μουσικά βραβεία «NRJ Music Awards» που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου έκαναν μια total black εμφάνιση σαν ζευγάρι και ήταν υπέροχοι και οι δύο. Η σύζυγος του παρουσιαστή εντυπωσίασε με το δερμάτινο μακρύ φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με ιδιαίτερες κόκκινες γόβες. Οσο για τον Νίκο Αλιάγα, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με sparkly σακάκι.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγάθη και τον Ανδρέα και φαίνεται πολύ αγαπημένο.

Ο ίδιος περιγράφει τη σύζυγό του ως τη «θεά Αρτεμις», τη γυναίκα που του ξύπνησε την επιθυμία να γίνει πατέρας, ως το άλλο του μισό.

O Νίκος Αλιάγας με την σύντροφό του στο κόκκινο χαλί
Getty/Ideal images

Μιλώντας στο περιοδικό «Paris Match» είχε πει ο Nίκος Αλιάγας για τη σύζυγό του: «Όταν θέλει κάτι ενεργεί σαν την Άρτεμη. Παίρνει το τόξο της και στοχεύει, αυτό ακριβώς είναι. Όταν ήρθε στη ζωή μου με έκανε να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου. Με θεράπευσε από κάποιες μικροφοβίες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοραφοβίας. Με επιβεβαιώνει και με εμπνέει. Η συνάντησή μας με την Τίνα έγινε σαν δύο μισά να έχουν φτιαχτεί το ένα για τον άλλο και βρέθηκαν. Αναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον από την πρώτη χειραψία». 

SHARE