Ο Νίκος Αλιάγας
Ο Νίκος Αλιάγας γράφει για τον πατέρα του/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του


Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Νίκο Αλιάγα καθώς σαν σήμερα έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα, Ανδρέα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του, με αφορμή τη σημερινή ημέρα προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Νίκος Αλιάγας δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του πατέρα του, Ανδρέα Αλιάγα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.

«Τέσσερα χρόνια σήμερα από τότε που μας άφησε ο πατέρας μου και ούτε μια μέρα μακριά του. Ο θάνατος δεν μας χωρίζει από αυτούς που αγαπάμε, δεν αλλάζει τον δεσμό ή το φως όσων κουβαλάμε μέσα μας. Μαθαίνουμε να ζούμε με τους απόντες μας, να τους βρίσκουμε σε ένα θρόισμα, μια αναπνοή, έλα λεπτό φως, στο τραγούδι των πουλιών την αυγή.

Ο Ανδρέας βλέπει, φύλακας του φωτός, “Μία λάμπα που φέγγει τη νύχτα, μια καρδιά που δεν σταματά ποτέ να πιστεύει” όπως έγραψε ο  Jorge Semprun. Δεν ενοχλούμε τους νεκρούς μας, τους τιμούμε σιωπηλά σε κάθε πράξη μας.

Αιωνία σου η μνήμη Ανδρέα Αλιάγα, το καντήλι σου δεν τρεμοσβήνει, φωτίζει τα μονοπάτια της ζωής μας και πνίγει τα σκοτάδια της εποχής ακτινοβολώντας αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλιάγας.

Δείτε εδώ:

Ο Νίκος Αλιάγας παράλληλα με την αγάπη του για την δημοσιογραφία διαθέτει ένα αυθεντικό πάθος για τη φωτογραφία. Μια γρήγορη ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα σε πείσει ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές συλλογές διασήμων, την οποία μοιράζεται με τους θαυμαστές του.

Στον φακό του Νίκου Αλιάγα έχουν ποζάρει κατά καιρούς διάσημες προσωπικότητες που ξετύλιξαν μπροστά του το πιο αυθόρμητο κομμάτι της προσωπικότητάς τους. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σίγουρα η ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα του έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

SHARE