Ο Νίκος Κούρκουλος
Ο Νίκος Κούρκουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
27|09|2022 13:37
SHARE
THROWBACK

Ο Νίκος Κούρκουλος με την πρώτη του σύζυγο, Μελίτα, και τα δύο τους παιδιά στα '60s


Μια φωτογραφία από τη δεκαετία του ‘60 δημοσιεύθηκε στο Instagram με τον Νίκο Κούρκουλο, την πρώτη του σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το προφίλ του συλλέκτη Άρη Λουπάση στο Instagram και απεικονίζει τον ηθοποιό καθισμένο στο πάτωμα με την πρώτη του γυναίκα, Μελίτα Κουτσογιάννη και τα δύο τους παιδιά Άλκη και Μελίτα σε όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους τέλη της δεκαετίας του '60.

Την περίοδο εκείνη ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του με τις ταινίες να εκτοξεύουν το άστρο του στην κορυφή και να τον καθιερώνουν στο απόλυτο κινηματογραφικό είδωλο.

Όπως αναφέρεται και στη λεζάντα της φωτογραφίας «Τη σύζυγό του θα την γνωρίσει το '64 στα παρασκήνια του θεάτρου Κοτοπούλη- Rex όταν ως θαυμάστρια θα τον συγχαρεί για την εξαιρετική του ερμηνεία στην "Γειτονιά των αγγέλων" δίπλα στην αξέχαστη Τζένη Καρέζη.»

«Η γνωριμία θα εξελιχθεί σύντομα σε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που θα επισφραγισθεί δύο χρόνια μετά στα γυρίσματα της ταινίας "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο" σε γάμο και δύο υπέροχα παιδιά»

Δείτε τη φωτογραφία με τον Νίκο Κούρκουλο, τη Μελίτα και τα δύο τους παιδιά

SHARE