Ο Νίκος Κούρκουλος
Ο Νίκος Κούρκουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
18|06|2022 14:22
SHARE
FLASHBACK

Ο Νίκος Κούρκουλος με τη Μαριάννα Λάτση και τα παιδιά του στην Επίδαυρο


Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ίσως ο πιο ποθητός άνδρας του ελληνικού σινεμά.

Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο και το θεατρικό σανίδι, έγινε διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ενέπνευσε χιλιάδες νέους ηθοποιούς με την πορεία του.

Εχοντας ήδη γνωρίσει, στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 την Μελίτα Κουτσογιάννη, ο Νίκος Κούρκουλος συνδέθηκε μαζί της και το 1966 παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Νότη Περγιάλη. Η ιστορία θέλει το νεαρό και ωραίο κορίτσι να επισκέπτεται στο καμαρίνι τον γοητευτικό ζεν πρεμιέ, μετά από μια παράσταση. Εναν χρόνο μετά τον γάμο τους, το 1967 γεννήθηκε ο Αλκης που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και λίγο μετά η κόρη τους, στην οποία έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Με την Μελίτα, σύντροφό του στη ζωή και στο θέατρο μοιράστηκαν είκοσι χρόνια κοινής πορείας.

Το καλοκαίρι του 1986 ο Νίκος Κούκουλος γνώρισε και ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Μαριάννα Λάτση στην Επίδαυρο. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, το 1993 την Εριέττα και το 1998 τον Φίλιππο. Παντρεύτηκαν το 2003 κα έμειναν ερωτευμένοι σαν την πρώτη φορά μέχρι τη στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος στις 30 Ιανουαρίου του 2007, όταν ο Νίκος Κούρκουλος έχασε μετά από πέντε χρόνια την μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Κούρκουλος με τη Μαριάννα Λάτση και τα παιδιά του στην Επίδαυρο

Μια φωτογραφία του Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση, τον Αλκη Κούρκουλο και την Εριέττα Κούρκουλου είδαμε στον λογαριασμό του δημοσιογράφου και συλλέκτη Χρήστου Κωνσταντίνου στο Instagram.

Μια σχέση ζωής που κράτησε 21 ολόκληρα χρόνια... 

Δείτε εδώ:

Ο Νίκος Κούρκουλος με τη Μαριάννα Λάτση και τα παιδιά του στην Επίδαυρο
SHARE