Νίκος Οικονόμου, Αλεξία Κουλούρη: Περήφανοι γονείς στην ορκομωσία του γιου τους, Γιώργου
Φωτογραφία: NDP
24|11|2023 11:41
SHARE
FAMILY

Δημήτρης Οικονόμου, Αλεξία Κουλούρη: Περήφανοι γονείς στην ορκομωσία του γιου τους, Γιώργου


Ο Δημήτρης Οικονόμου που παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή Σήμερα με τον Άκη Παυλόπουλο, είναι ένας περήφανος πατέρας και σύζυγος.

Ο γιος του Γιώργος πρόσφατα αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μαζί με τη σύζυγό του, τη γνωστή δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, και την κόρη του βρέθηκαν στην τελετή.

Μάλιστα, οι περήφανοι γονείς δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν τον νεαρό την ώρα της απονομής του πτυχίου του και στη συνέχεια πόζαραν όλοι μαζί με τον Γιώργο να κρατάει το πτυχίο στα χέρια του.

«Είµαστε µαζί για την ουσία και όχι για το φαίνεσθαι. Για να µοιραζόµαστε ό,τι έχουµε κοινό και όχι να ξοδευόµαστε. Έχουµε σχέση ουσιαστική, στηρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ως αυθύπαρκτες όµως προσωπικότητες, διατηρούµε από την αρχή της γνωριµίας µας µέχρι και τώρα αυτόνοµες επαγγελµατικές διαδροµές» είχε πει η Αλεξία Κουλούρη πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξή της για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Οικονόμου έχει δηλώσει: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είμαι πιεστικός πατέρας. Φυσικά και τα δικά μου τα παιδιά, όπως όλα, πέρασαν από διάφορες φάσεις, όπως βαρεμάρες κ.ά. Εγώ δεν τα πίεσα ποτέ, αλλά τα άφησα να εξελιχθούν. Πάντα τούς είχα εμπιστοσύνη και τους έλεγα το σωστό. Ενας φίλος μου ψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό. Και αυτό θα αποδεικνύεται κάποια στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια».

Δείτε τις φωτογραφίες από την ορκομωσία του γιου του Δημήτρη Οικονόμου

SHARE