Νίκος Πορτοκάλογλου Bovary
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
16|09|2022 14:06
SHARE
INSTAGRAM

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε την «πιο σέξι φωτογραφία» του


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έκανε μια δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους ενώ παράλληλα με το χιούμορ του, τους έκανε να γελάσουν με την καρδιά τους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους ιδιαίτερα αγαπητούς Έλληνες μουσικούς, με σημαντική πορεία στην καλλιτεχνική του καριέρα και σπουδαία τραγούδια. Πάντοτε διακριτικός και χαμηλών τόνων, προτάσσοντας τη δουλειά του σε πρώτο πλάνο, κρατά την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η σύζυγός του, Μαρίνα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Θάλεια και τον Λευτέρη.

Αν και κρατά την προσωπική του ζωή σε μια απόσταση, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ του με την οικογένειά του, αυτή τη φορά όμως στη δημοσίευσή του εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε ένα πορτρέτο του και χαριτολογώντας έγραψε στη λεζάντα «Σας καλημερίζω με την πιο σέξι φωτογραφία μου!»

Στη φωτογραφία, ο καλλιτέχνης είναι γυμνός και ζήτημα να είναι 1ος έτους. Πρόκειται για μια φωτογραφία του από όταν ήταν μωρό, μια φωτογραφία που λάτρεψαν οι followers του.

Δείτε την πιο «σέξι» φωτογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου

SHARE