Νίκος Ψαρράς-Έλενα Καρακούλη
Νίκος Ψαρράς-Έλενα Καρακούλη/ Φωτογραφία: NDP Photo agency
22|11|2023 09:10
SHARE
ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη, στο θέατρο -Η κομψή εμφάνιση του ζευγαριού


Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του, Ελένη Καρακούλη, βρέθηκαν στο Θέατρο Μουσούρη για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The Humans».

Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του, Ελένη Καρακούλη είναι μαζί από το 2012 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πάνο. Ο Nίκος Ψαρράς, σε συνέντευξη στο Bovary, έχει δηλώσει: «Την Έλενα τη γνώρισα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ στο Εθνικό. Με το που την κοίταξα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Τα πράγματα έγιναν εύκολα μεταξύ μας, σαν από πάντα. Μας πήρε βέβαια πολύ καιρό να βρεθούμε –σαράντα χρόνια! Είναι σημαντικό που με την Έλενα είμαστε στον ίδιο χώρο -καταλαβαίνει τη δουλειά μου. Η καλοκαιρινή περιοδεία είναι κάτι που της αρέσει –έρχονται μαζί με τον γιο μου και το απολαμβάνουν».

Το ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε στο Θέατρο Μουσούρη για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The Humans». Και οι δύο ήταν πολύ κομψά ντυμένοι, επιλέγοντας μακριά παλτό για τη θεατρική τους έξοδο, ενώ πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

Ο Νίκος Ψαρράς και η Έλενα Καρακούλη, στο θέατρο -Η κομψή εμφάνιση:

Νίκος Ψαρράς, Έλενα Καρακούλη/ NDP Photo Agency
Έλενα Καρακούλη-Νίκος Ψαρράς-Θέμις Μπαζάκα-Λήδα Ματσάγγου/ NDP Photo Agency

Λίγα λόγια για την παράσταση «The Humans»:

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρουσιάζει στο Θέατρο Μουσούρη το έργο του Stephen Karam (Στίβεν Κάραμ) ”The Humans” ένα έργο βραβευμένο με Tony Award που μιλά με διαύγεια, χιούμορ, τρυφερότητα και βαθιά αγάπη, για «τη ζωή, όπως προσπαθούμε να τη ζήσουμε». Το ”The Humans” προσφέρει μια σπάνια ματιά στη συλλογική ανθρώπινη ψυχή.

Γραμμένη με ένα φρέσκο μείγμα ντοκιμαντερίστικου νατουραλισμού και θεατρικής τόλμης, η τραγικωμωδία του Κάραμ αποτυπώνει την ουσία της ανθρώπινης κατάστασης με ακρίβεια, συμπόνια και απαράμιλλη αυθεντικότητα.

Το ”The Humans” ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της οικογένειας Μπλέικ, κατά τη διάρκεια ενός μόνο απογεύματος, προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά τις αγωνίες, τα όνειρα και τους ανομολόγητους φόβους τους.

SHARE