Ο Νίνο και η Ζόζεφιν σε βραδινή έξοδο
Ο Νίνο και η Ζόζεφιν σε βραδινή έξοδο
19|07|2023 09:34
SHARE
NIGHTOUT

Νίνο: Βραδινή έξοδος με τη Ζόζεφιν και τη μητέρα της -Δείτε φωτό


Ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες ο Νίνο και η Ζόζεφιν. Παρόλο που οι δυο καλλιτέχνες κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους και συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις.

Ετσι πριν λίγες ημέρες ο Νίνο και η Ζόζεφιν πραγματοποίησαν μια νέα κοινή εμφάνιση στο Nalu. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο μαγαζί της παραλιακής και μάλιστα στην παρέα τους ήταν και η μητέρα της Ζόζεφιν, Μαργαρίτα Βεντή.

Οι τρεις τους ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν επιτυχίες καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. «Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατώ κάτι κρυφό, απλώς πλέον θεωρώ ότι δεν αφορούν, δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια, ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν για αυτό καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική ζωή των άλλων», δήλωσε σε συνέντευξή της η Ζόζεφιν για τον Νίνο.

Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP

Ποια είναι η μητέρα της Ζόζεφιν

Μητέρα της Ζόζεφιν είναι η Μαργαρίτα Βεντή, η οποία έγινε γνωστή με τα τραγούδια της τη δεκαετία του ‘90. Η Μαργαρίτα Βεντή απέκτησε την κόρη της όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Οι γονείς της Ζόζεφιν χώρισαν όταν εκείνη ήταν εννέα ετών και εκείνη έμεινε με τον πατέρα της στην Ελλάδα, ενώ η μητέρα της μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Οι δύο τους, όπως έχει δηλώσει η Ζόζεφιν, σε συνεντεύξεις της έχουν πολύ καλή σχέση.

«Η μητέρα μου είναι εδώ (στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου») και μου δίνει δύναμη. Είμαστε φίλες και τα συζητάμε όλα. Η συμβουλή της είναι να είμαι ο εαυτός μου» είχε αναφέρει η Ζόζεφιν σε συνέντευξή της στην «Ελένη».

SHARE