γυναίκα με μάσκα στο κρεβάτι νοσοκομείου
Η νοσοκόμα που συγκλονίζει/ Φωτογραφία: Shareka Williams/ Facebook
04|04|2020 11:50
SHARE
VIRAL VIDEO

«Δεν μπορείς να αναπνεύσεις από τον πόνο»: Νοσοκόμα με κορωνοϊό συγκλονίζει με ένα βίντεο στο Facebook


Το viral βίντεο μιας νοσοκόμας από το Τενεσί των Η.Π.Α. κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει.

Η Σαρέκα Γουίλιαμς εργάζεται ως νοσοκόμα στο κέντρο υγείας Gallatin Center for Rehabilitation & Healing στο Τενεσί, όπου περισσότερα από 100 άτομα (προσωπικό και ασθενείς) έχουν βγει θετικοί στον ιό. Η ίδια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook, όπου περιγράφει τα συμπτώματα του κορωνοϊού και πραγματικά είναι συγκλονιστικό να το παρακολουθεί κανείς.

«Δεν με έχουν πυροβολήσει ποτέ, αλλά αυτό είναι μάλλον χειρότερο» λέει η νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του βίντεο, όπου τη βλέπουμε να πασχίζει να μιλήσει. Σκοπός της ήταν να αφυπνίσει όσους δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την πανδημία, ώστε να μένουν σπίτι, προστατεύοντας τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. «Πονάει και πονάει πάρα πολύ. Καμιά φορά ο Θεός σε βγάζει από το comfort zone σου και τώρα εμπιστεύομαι τη ζωή μου στον Θεό».

«Δεν μπορείς να δεις την οικογένειά σου, μπορείς με το ζόρι να μιλήσεις, προσπαθείς όσο μπορεί να μην τρελαθείς» πρόσθεσε η νοσηλεύτρια, υπογραμμίζοντας ότι είναι μακριά από τα παιδιά της, σε κρεβάτι νοσοκομείου, σε άσχημη κατάσταση, ενώ θα ήθελε να είναι κοντά τους.

«Δυσκολεύεσαι να φας, δυσκολεύεσαι να περπατήσεις. Δεν μπορείς να ανασάνεις γιατί πονάς υπερβολικά. Δεν νιώθει οργή ή θυμό. Πονάω» είπε η Γουίλιαμς, τονίζοντας στη συνέχεια «Μείνετε σπίτι, αυτό είναι κάτι που δε θέλετε να περάσετε».

Τελειώνοντας το βίντεο, δηλώνει ότι θα βγει νικήτρια από αυτόν τον αγώνα και ενθαρρύνει όσους μάχονται την πανδημία και όσους νοσούν να συνεχόσουν να πολεμούν!

Ολες οι ειδήσεις live για τον κορωνοϊό από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο νέο site του iefimerida.grwww.koronoios-live.gr

SHARE