Νταϊάν Κίτον
Νταϊάν Κίτον/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
SOPHISTICATED LADY

H Νταϊάν Κίτον με ριγέ κοστούμι και καπέλο στο Παρίσι -Πήγε στο show του Thom Browne


Η Νταϊάν Κίτον εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και ήταν απόλυτα στιλάτη.

Είναι γνωστό πως η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αγαπάει τη μόδα και πάντα κάνει ιδιαίτερες εμφανίσεις φορώντας πάντα τα αγαπημένα της καπέλα, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Η Νταϊάν Κίτον ταξίδεψε στο Παρίσι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και απόλαυσε το fashion show του σχεδιαστή Thom Browne. Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός σχεδιαστής συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της Couture. 

Η διάσημη ηθοποιός Νταϊάν Κίτον απόλαυσε την επίδειξη μόδας από την πρώτη σειρά φορώντας ρούχα του διάσημου σχεδιαστή, ο οποίος γιόρτασε 20 χρόνια στον χώρο της μόδας.

H Νταϊάν Κίτον με ριγέ κοστούμι και καπέλο στο Παρίσι -Πήγε στο show του Thom Browne

Η Νταϊάν Κίτον πέρα από μία εξαιρετικά αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, είναι μια γυναίκα με αξεπέραστο στιλ. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της δεκαετίας του '70 και του '80, αλλά και η γυναίκα που έκανε όλες τις υπόλοιπες να πάρουν την απόφαση να φορέσουν κοστούμι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σήμερα, στα 77 της χρόνια, η Diane Keaton συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές της και να αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες. 

Φωτογραφία: Splash/ideal images

H Νταϊάν Κίτον βρέθηκε στην Haute Couture Week του Παρισιού και το ανδρόγυνο στιλ της τράβηξε τα βλέμματα.

Φωτογραφία: Splash/ideal images
SHARE