Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
24|03|2023 10:50
SHARE
ΝΤΕΒΑ ΚΑΣΕΛ

H 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα σε νέο εξώφυλλο


Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι , Ντέβα Κασέλ, έκανε ακόμη μια εξαιρετική φωτογράφηση, αυτή τη φορά για το περιοδικό Wonderland και το ανοιξιάτικο τεύχος τους.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα Κασέλ, ακολουθεί τα βήματα της μητέρα της. Η 18χρονη Ντέβα Κασέλ, θυμίζει έντονα τη μητέρα της σε νεότερη ηλικία ενώ ψπαράλληλα αποτελεί και ένα από τα περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Δεν είναι η πρώτη πάντως φορά που βλέπουμε τη Ντέβα Κασέλ να φωτογραφίζεται για χάρη κάποιου περιοδικού.

H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα σε νέο εξώφυλλο

Στη φωτογράφιση του εξωφύλλου του περιοδικού Wonderland, η Ντέβα Κασέλ φωτογραφίζεται στο Παρίσι και αφορμή για τα εκπληκτικά καρέ στάθηκε το νέο ανοιξιάτικο τεύχος. Η όμορφη νεαρή Ντέβα Κασέλ ποζάρει φορώντας Dior και Cartier.

H Ντέβα Κασέλ πόζαρε στον φακό της Ellen von Unwerth και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Instagrm ενθουσίασαν τους διαδικτυακό κόσμο.

Αποπνέοντας μια μοναδική γοητεία στο πρώτο εξώφυλλο, έχει ένα μαύρο πέπλο Dior στο πρόσωπό της και φορά μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και λαμπερά Cartier σκουλαρίκια.

Στο δεύτερο εξώφυλλο ποζάρει σε ένα κοντινό καρέ όπου τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιάζουν και τέλος, ποζάρει σε ένα βροχερό τοπίο κρατώντας μια ομπρέλα και φορώντας ένα Dior μαύρο δαντελωτό φόρεμα.

SHARE