Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ
Φωτογραφία: AP Images
29|03|2023 08:43
SHARE
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΚΑΙ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ σε καυτό training session: Το τρολάρισμα της Βικτόρια στο Instagram


Οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ παραμένουν ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια της διεθνούς showbiz, και δε διστάζουν να το αποδεικνύουν διαρκώς, μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

Oι δυο αστέρες μοιράζονται συχνά στιγμές από τη συζυγική τους ζωή με τους ακολούθους τους στο Ιnstagram.

Ένα από τα ενδιαφέροντα, φυσικά, δε θα μπορούσε να μην είναι το fitness: Έχοντας δύο από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της show biz, Ντέιβιντ και Βικτόρια σπαταλάνε πολλές ώρες της ημέρας στην προπόνηση και απολαμβάνουν χρόνο μαζί.

Σε ένα από τα τελευταία posts, η Βικτόρια μοιράστηκε με το κοινό μερικά αυτοσχέδια κλικ από την προπόνησή τους, και δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με την... τεμπελιά του άντρα της!

Το Spice Girl της καρδιάς μας έγραψε στη δημοσίευσή πως «Ένας από τους δυο μας δουλεύει σκληρά, ενώ ο άλλος δείχνει ωραίος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα», δημοσιεύοντας μία φωτογραφία όπου ο 47χρονος Ντέιβιντ φαίνεται να... αράζει topless στο πάτωμα του γυμναστηρίου τους, χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα μασάζ και κοιτώντας το κινητό του.

Αντιθέτως, η 48χρονη Βικτόρια φαίνεται στην επόμενη φωτό να... ιδρώνει για το σώμα της, με την ίδια να κάνει κεκλιμένο διάδρομο ενώ ο άντρας της την παρακολουθεί χαλαρός.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Βικτόρια Μπέκαμ!

Μπορεί στις φωτογραφίες να βλέπουμε το ζευγάρι να γυμνάζεται παρέα, η Μπέκαμ ωστόσο έχει δηλώσει στο παρελθόν πως προτιμά να γυμνάζεται μόνη: «Είναι η μόνη ώρα της ημέρας που έχω για τον εαυτό μου» είχε δηλώσει στους Sunday Times το 2017. «Πέρα από τα παιδιά, κανείς δεν τολμάει να μπει στο γυμναστήριο για να μου ζητήσει να υπογράψω ή να εγκρίνω κάτι» συμπληρώνει η 48χρονη σχεδιάστρια.

SHARE