Τζένιφερ Άνιστον με μαύρο φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
24|02|2021 09:16
SHARE
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

WTF: Όταν ο Ντέιβιντ Λέτερμαν έγλειψε τα μαλλιά της Τζένιφερ Άνιστον


Το βίντεο από τη συνέντευξη που έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον στον Ντέιβιντ Λέτερμαν 23 χρόνια πριν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόσφατα, έγινε ξανά viral η συνέντευξη που είχε δώσει η Λίντσεϊ Λόχαν στον Ντέιβιντ Λέτερμαν το 2013, ο οποίος έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κάνει να αισθανθεί αμήχανα, ρωτώντας τη για τα κέντρα αποτοξίνωσης και τις μικροκλοπές, κάτι που εξόργισε τους fans της.

Τώρα ένα ακόμα απόσπασμα, πολύ παλιότερο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τη συνέντευξη που είχε δώσει στον παρουσιαστή η Τζένιφερ Άνιστον το 1998, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας της «The Object of My Affection». Από την αρχή ακόμα της συνέντευξης, η ηθοποίος παραδέχτηκε ότι ο Λέτερμαν την άγχωνε, αλλά εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι δεν είχε τίποτα να φοβάται -αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι αργότερα έβαλε μια τούφα των μαλλιών της στο στόμα του.

Πριν φτάσουμε εκεί. Ο Ντέβιντ Λέτερμαν άρχισε να κάνει ερωτήσεις στην Τζένιφερ Άνιστον που αφορούσαν τους fans της και συγκεκριμένα για την ημέρα που συνάντησε δύο θαυμάστριές της στη σάουνα του γυμναστηρίου, οι οποίες ενθουσιάστηκαν όταν την αναγνώρισαν. Ο παρουσιαστής δεν κρατήθηκε και ρώτησε την Άνιστον αν ήταν γυμνή, τονίζοντας τη λέξη όσο περισσότερο μπορούσε.

Η ηθοποιός προσπάθησε να γελάσει αμήχανα και άλλαξε θέμα, ώσπου ο Λέτερμαν της είπε ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι. Ύστερα την πλησίασε από πίσω, τύλιξε το χέρι του γύρω από τον λαιμό της και άρπαξε με το στόμα του μια τούφα από τα μαλλιά της και την έγλειψε!

ΓΙΑΤΙ; Πόσο ανατριχιαστικό, αλλά και τρομακτικό ταυτόχρονα μπορεί να είναι αυτό για μια γυναίκα, από τη στιγμή που γίνεται χωρίς τη συγκατάθεσή της;

Η Τζένιφερ Άνιστον φανερά αμήχανη, ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι από το κοινό φαίνεται επίσης να έχουν σοκαριστεί. Εκείνος απάντησε «Ο κόσμος έχει τρομάξει, το ξέρω. Θα το κόψουμε στο μοντάζ».

Μάλιστα, αντί να ζητήσει συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν κατάφερε να κάνει την Τζένιφερ Άνιστον να απολογηθεί, επειδή φώναξε όταν την άρπαξε. «Με κατατρόμαξες! Μου το χάλασες» είπε, προσπαθώντας μετά να επανέλθει στην κανονική ροή της συζήτησης.

Βέβαια, η ηθοποιός ήταν τόσο σοκαρισμένη, που σχεδόν δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί. Μάλσιτα, όταν η Τζένιφερ Άνιστον είπε στον Λέτερμαν ότι της έγλειψε τα μαλλιά, το αρνήθηκε.

SHARE